nemas poima kolku mi e tesko i kolku te mrazam vo momentov.pa nemorase da mi pisuvas te sakam i da mi davas lazna nadez koga denes doznavam...si fatil nova zenska.zbogum zasekogas!!!!!!!!nikogas da ne ti teknalo da se pojavis vo mojot zivot...ne prostuvam!!!!
Meченце дали си свесно колку многу ми недостигаш само за овие 2 дена?!?! Така се наредиле картите... И јас не сум виновен,што ти ми требаш како добар ден и после се на свет сами под ѕвездите, на чекор од мене, никако до тебе, јас не сум виновен што ти си ми сеееее...
Nikola Trajkov od vtora 5 u rjk! Ti si najgolem kreten na svet ama pak te sakam! Koa ke gi otvoris ocite i ke sfatis ne mi e jasno?!? Prekini da se muvas so tie kretenki. Spusti se na zemja, te molam. Ako nekogas ja procitas ovaa poraka se nadevam ke sfatis kako mi e i se nadevam deka eden den nekoja ke ti go napravi ova ti sto mi go pravis na mene. Srdecen pozdrav
Zelim da ti kazem da TE VOLIM,Sanjalice moja,predivna,mila...
Zelim da se uvek prisetimo ovog dana kad smo zajedno dosli na ovo mesto,gde sam te prvi put poljubio,ljubavi...
Nedostajes mi...
Daleko si,mila...
Neka,nek' prolaze dani do susreta naseg,neka se nizu jedan za drugim,dok mi te ne donesu,dok me ne donesu tebi.
Jedina si,koja vredi-to znam,osecam.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.