Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.711
Поени од реакции
13.393
Why are you doing this to me? Do you know how much pain I have already suffer? You don`t know. Please heal my sorrow. My love sorrow. Give me a sign, a hint. Anything.

>^>M@RTO<^<

#^#The_Bad_Guy#^#
Член од
21 септември 2007
Мислења
36
Поени од реакции
1
Aaaaaaaaaa...Зоѓто мораше да си отидеш толку рано зошто...??
Единственото убаво нешто во оваа вечер беше ти....Така нанервиран и разочаран оваа вечер бев...Али чим те видов се расположив....Оддамна ми се свиѓаш...Мислам дека ти имам речено еднаш и не знам што чекаме сега бидејќи како што рече и ти ..."Јас сум слободна и ти си слободен"...и така слатко се насмевна...:(...Ах кога тогаш ќе те имам....А кога ќе те имам леле леле мајко ќе биде..:hump:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
сакам јавно да ти посакам пријатна ноќ чупак мој најмил
и фала што те видов, што ме гушна и се насмеа, тие окиња убави, и фала што ме изнервира, и спиј убаво мисссссссссссссс ју

* чупак е - едно мило суштество што припаѓа на понежниот пол а ја го обожавам :):smir:

HoRRoRMaN

Beyond Perfect ~Divinity!
Член од
7 декември 2005
Мислења
526
Поени од реакции
2
05:03 уште една непреспана ноќ...неможам да прекинам да мислам на тебе...како да ми се враќа и повторува она од пред некој месец...23 септември...веќе помина 22 септември-мојот роденден...се потсеќам на претходниот мој роденден,и колку многу те сакав тогаш,а уште колку повеќе после тоа и до пред некое време...но пропадната надеж...толку си блиску....но сепак не е се тоа...колку те сакав...и колку можеше да биде...но едноставно не било пишано...книгата на судбината по овој пат не однесе...пробувам да засакам друга...ама не иде...за старите рани лек нема....како боли....знаеш се....

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Сакам само да ти кажам дека за ништо не би ги мењал овие 9 месеци и 1 ден поминати со тебе!!! ТЕ САКАМ!!!:back:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
God knows if you'll ever get to read this. I sincerely hope you do. Dont ask me why, because i know thats the first thing on your mind too :). I don't even know why I'm doing this but i guess i am so bored so this is the smartest thing to do. Say things unsaid. I love you. I realy do, I mean it's not THE love, but it's love, and i feel it's growing since i've started to see your face in the blury image as i wake up my eyes in the mornings. Every phone ring gets my attention as i turn my head. I stutter when I try to say your name, or even speak to you. But you don't know all this yet, because i haven't had the chance to tell you. I hope I will, someday...

Most of times I even try to start a conversation that will eventualy get me started on expressing my emotions, you turn your head away, asking me what's the weather like or something, as if you know what's coming. Or maybe you're just not interested in it. Who knows...because i certainly don't, you've got me lost.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Благодарам...
Прекрасен е парфемот:baknez:,а и вчерашната вечер мило...:bilokojzbor:

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Te gledam deka sega patis vo ljubovta. Ah zosto togas koga trebase ne ti izjaviv ljubov. Pogresiv. Seuste me gledas onaka kako da baras pomos, no jas si vetiv deka nema da ti pomagam veke. Ne sum pameten sto da pravam sega. Da go poslusam srceto ili razumot. Ke vidime ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom