Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Се мразам себеси шо те сакам.
Не сакам да те сакам, и не сакам да те видам, не сакам да ми збориш, да ми привлекуваш внимание, да ме гледаш така тажно, не сакам да ми правиш ништо, сакам само да одиш право по пат и да не ме гледаш.
Знам дека ова го зборам за џабе пошо колку што не можеш ти да го исполниш, јас уште помалку, затоа што кога ќе ти го видам ангелското лице заборавам на се, ама морам да го напраам тоа, затоа што не смеам, и не сакам да те сакам.
Те немаше само 5 дена, а јас се мрднав затоа што не знаев каде си, и што правиш, секогаш мислев на најлошото, и баш поради тоа не знам што ќе правам кога ќе си одиш од септември и ќе те нема уште подолго време.
Јас веќе нема да се замарам со тебе, па затоа немој ни ти со мене, понатака што ќе биде нека биде, па макар и двајцата пукнале од мака, немој да ме гледаш, збориш...........!!!!!

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Зошто не можам да ти речам НЕ ??? Ке ме изнервираш ,ке ти се налутам,ке почнам да терам инает..ама ко ке те видам не можам ни А да речам пред тебе.Се шо го мислев пред то пропаѓа во вода.

С

Сатори

Гостин
Најчудната работа кај тебе, секогаш си тука, без разлика дали сум со некој друг или не, и ти ја имаш способноста да ме направиш најсреќната и најтажната личност на светот, само нека дојде септември да те видам...

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
sakam da ti kazham deka ne te sakam uopshte

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Sakam da ti kazam deka vecerva sum najsreknata na cel svet,vecerva ke bleska so sjaj,ljuboven sjaj za koj edinstvena pricina si ti .Vecerva uste samo nekolku saati ke bides povtorno vo mojata pregratka,povtorno tvoite baknezi ke gi osvezat moite usni.Vecerva,vecerva nema nikoja da bide tolku gorda sto go drzi svojot decko za raka kako mene,ke vidam najsreknasamo poradi tebe.Te sakam

Sweet Barbie

I love U All....
Член од
29 мај 2006
Мислења
157
Поени од реакции
11
Не сакам да ме сакаш бидејки не сакам да те повредувам...... Верувај ми знам како е, бидејки истото го преживувам и јас во исто време како и ти...

N

NeMiRnA

Гостин
Za edna poinakva ljubov:Ne si odi te molam,ti si mojata srodna dusa,moeto vtoro jas ili barem veti mi deka brzo ke se vratis i nikogas poveke nema da zamines.

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
TЕ ЉУБАМ :wub: не ли е очигледно.........

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Ме збунуваш,а тоа ме нервира.:pishtoldzНема да чекам долго...

Nemam snage da se borim,i odlazim a jos te volim!

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Колку и да се трудам дека ќе се сменам, сите мисли да ги посочам на некои нешта кои во овие мигови изгледаат апсурдни и глупави НЕ МОЖАМ! Сите сништа го вртат нашето љубовно мото: секогаш заедно. Дали некогаш ќе престанам да мислам на тие блескави усни, ѕвездени очи кои ми ја осветлуваа душата и целото срценце. Сега сам останав да пешачам во големата пустина на осаменоста, да барам вода за оваа пуста жед што ми ги јаде усните, што ми ги распарчува на мали делачина како што ти го правеше со тие запчина, :( но сега нема влага на моите усни. Престанав да се утешувам за следната надеж за вистинската љубов што во брзо време ќе ги налее моите усни за да можам повторно да бидам цветот кој најубаво мириса. Зошто морам овие мисли да ги пишувам тука, зошто се плашам дека некои луѓе не ја разбираат мојата болка? Не знаат ли тие да сакаат како што те сакам јас тебе? Не знам дали овие ред по ред букви ќе навлезат во некоја изгубена душа желна за љубов како мојата, сакам да ме посоветува за вистинската љубов, дека ја има во мене, дека можам да се почуствувам повторно слободен, дека моето срце некогаш ќе посака друга личност. Самиот одговор се изустува од моите усни без да сакам да ги мрдам моите усни, името твое се изговара со срцевите бранови, а не со брановите на мозочните ќелии. Љубов моја една и единствена

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Те сакам,не те сакам,те сакам ,не те сакам...ааа не знам што ми се случуваа ..сакам да го дознам одговорот на прашањето те сакам или не ..? ама не можам ..Не знам ,збунета сум мн.И можи ке те изгубам а сеуште те сакам.

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Деновите поминати со тебе беа миг на среќа во моите гради, а остана вечна болка во моето срце. Може не сум блиску до тебе али знам дека прегрнуваш друга.Cрцево ми се крши кога се соочив со стварноста и сватиф дека ти одамна си ме заборавил во минатото.Ке бидам силна и ке те заборавам :wub:

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
во врска со љубовта сакам да кажам : ЗАШТО СУМ ТОЛКАВ БАКЗУС ?!!!?

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Ми фали моето перниче навечер,ми фали наутро.Ми фалиш ти.

skorpija^m

seven & seven
Член од
5 мај 2006
Мислења
492
Поени од реакции
4
Долго ја гледам темава ама никако да се осмелам да напишам за оваа чудна појава која е нарачена Љубов. Појава која не ја гледаме а можиме да ја осетиме. Се воделе битки , дури и луѓе се самоубивале од таа појава, чудна работа ама вистинита. (ај доста е да не забегвиме :) )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom