Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
С

Сатори

Гостин
Во врска со љубовта оваа вечер имам мн. за да кажам...:pipi: ...прво не ми е јасно како можев да бидам толку слепа и да не ги видам некои работи.Мојот екс дечко постојано ме уверуваше дека ме сака, но тоа само на зборови, а сега .... сега не сум сериозно елволвирана затоа што сакам да учам на грешките, и покрај тоа што барав да се чека и се др. типот е на одмор и сега ми прати меил во кој ми објасниува се и...:love1: ....и не можам да објаснувам повеќе, само сакам да кажам дека љубовта прави дела, а не зборува само за зборови.:angel1:

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Сузо ма си знаеш ти ајде да не ти повторувам. Ти си за еден стап, чоек убаво те размаа и да не му ја мисли ама сепак пред да се одлучи за такво нешто, кога ќе размисли убаво некои работи заклучува дека се тоа шо праиш е површински. Како и да е до некаде и јас сум за стап затоа шо работите се 50-50 затоа спенк ми бејби и не се секирај за ништо затоа шо бардаче те обича.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Да знајш многу љубам ко ќе те веслам од позади

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Izvini ako nekogas se posomnevav vo tebe. Si ja sakam mojata vtora polovina... :wub:

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Те сакам,ти вервам.Не знам дали ми верваш ти ко ке ти го кажвам то,ама така е ! Преубо ми е со тебе и воопшто не згрешив кога ти дадов уште една шанса,стварно го исполни тоа што ми го вети и мн.сум среќна заради тоа.:wub:

Член од
29 јули 2006
Мислења
61
Поени од реакции
0
i bevem pak zaedno i sto koa bevme..naseto zavrsi, go prekina,dozvoli razumot da zavlade. mnogu mi e tesko u momentov.
zas stvarno pocnav da te sakam :(

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Te obozavam i se plasam. Stanuvam paranoicna. Se sto ti custvuvas custvuvam so tebe, koga si sreken i jas sum, koga si tazen i jas sum. Me razgaluvas a ne sum naviknata na volku sreka i se plasam, deka mozebi nesto ke go odzeme se ova...
Paranoic pfffff :icon_conf

N

NeMiRnA

Гостин
zasto vaka mi pravis?pa ednostavno nemozam da go sfatam i prifatam toa sto mi go kazuvas,ednostavno ne e vozmozno......

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Јас не сум кучка ти ме направи таква!
Сега не барај од мене да бидам блиску до тебе и да се сменам,во тебе гледам само обичен познајник кој од мене може да добие само едно здраво и два реда муабет!

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Те сакам мн.премногууу те сакам и не е како што мислиш дека имам сеуште чувства кон бившиот.

RealenTipac

Доста Филозофии и Фантазии
Член од
8 август 2006
Мислења
23
Поени од реакции
0
Уф! Фала богу се отарасив од една досадна девојка која што не ме оставаше на раат од толку титкање и праќање пораки! Сеа конечно сум слободен!

С

Сатори

Гостин
...............

Во врска со љубовта сакам да кажам дека е .....
Кога сакав да ми се вели те сакам, е тогаш не требаше, кога сега ми е прекуглава од тоа сите да ме сакаат, сите ме сакаат!!!!!!!!!!
АМАН, НЕ МЕ САКАЈТЕ ТОЛКУ СЕГА КОГА НЕ ТРЕБА, КОГА БЕВ НА ДНОТО КАДЕ БЕВЕТЕ СИТЕ?
А СЕГА КОГА СУМ НА ПОВРШИНА СИТЕ МЕ САКАТЕ, ПА И ТИ!!!

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Кога сакаш некого пушти го ако ти се врати твое е а ако не не ви било пишано.
Ај да видам баш :baeh:

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
koga sakas nekoja e teshko koga ne sakas nikoja e USTE poteshko :lud: MRDNAAAAV!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom