Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

LaDy D

All or Nothing
Член од
15 јуни 2006
Мислења
215
Поени од реакции
0
ме сакаш, ме сакаш, ме сакаш, ме сакаш, ме сакаш, ме сакаш..... ЈАСНО?

Член од
6 мај 2006
Мислења
272
Поени од реакции
1
vo vrska so ljubovta sakam da kazam deka sum mnoogu golem baksus,me sakaat tie sto gi mrazam..ali vo posledno vreme me "prati srekja"!!! jeeeees!!! ke bide nesto valjda....

N

NeMiRnA

Гостин
prestani da me provociras:baeh: me teras da se smeam sama,zverce pravo siii i znam deka ke procitas,ma te obozavaaam hahahaha

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Зошто ми ја направи таа ноќ толку посебна?! Кај бев цело време, зошто не те запознав порано? Ти текнува ли како си поминавме истава ноќ пред 2 недели?

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Se sto sakav da kazam ti go kazav pred 10 minuti vo edna pisana recenica, a utre i vo izgovorena. Mislam deka pojasno od toa nemoze da bide.

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Многу ми недостигаше овие 12 дена и одвај чекам да те видам...да те гушнам,бацам...

N

NeMiRnA

Гостин
hmmmmmm mnogu baram od tebeeeee?neli neeeeee,ma sto da pravam me teras da bidam losa iako nesakam:(

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Злато! Уште само неколку дена и ќе сме заедно! Не ми се верува дека и покрај се што го зборуваа другите испадна дека сме доволно силни и стабилни за да пројдеме преку се и да останеме еден со друг без оглед на се! Те сакам бескрајно!

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Uste mislam na tebe... I posle tolku vreme, uste si mi vo mislite. Odvaj cekam da te vidam!

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Го чекам денот кога ќе запозаам некој на кој ќе му речам Те сакам!

С

Сатори

Гостин
Само сакам да и кажам на Љубовта едно долго:ЗБОГУМ!!!

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Sakam se sto imavme da se vrati kako nikogas da ne bilo izgubeno.Sakam da mozam da gi vratam pogresnite zborovi i da gi zamenam so vistinskite.Sakam da bideme srekni kako denot na koj se zapoznavme.Sakam da se vrati vremeto i povtorno da mozam da go slusnam toa te sakam koe bese iskreno,cisto i so mnogu emocii.Sakam povtorno da bides do mene i povtorno da mozam da te gusnam i da go osetam tvojot parfem,da mozam da te baknam i povtorno da go osetam vkusot na tvojte usni po koi kopneev koga gi nemav.
No sega otkoga te izgubiv sfakam kolku e golema mojata zaguba.Mi falat tvoite dopiri,tvoite zborovi,tvojot miris vo koj se gubev.Ednostavno mi falis.
Sakam samo barem uste ednas da ti kazam TE SAKAM

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Te сакам ,не те сакам..преубо ми е ко ке сум со тебе ама не знам дали те сакам !? Се нервирам,никогаш нема да е исто како шо беше ,ако се смиривме сега ,никогаш нема да биди како шо беше и полека и полека станваме се подалелни ,а со то ке си дојди крајот сам набрзо.Ама нема појке да прам ништо за да останиме заедно,оти веке ми е смачено од се и згора на то мислам дека ме лажиш.

N

NeMiRnA

Гостин
Mi nedostigas,zasto si tolku dalekuuuuuuuuuuuuu....mi nedostiga tvojata pregratka,dopir me teras da placam:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom