Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
ми фали новата убавица...

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Знаев дека тоа што го сакам можам да го добијам и дека нема да успееш по втор пат на слична финта да ме надмудриш...златце не сум до толку наивна како што мислиш...така да сега за сега можам да кажам само дека јас сум таа која те држи во рака и да си игра како сака:zlo:...What comes around goes around:)
Бтв:Фала за убавата вечер, само на крај малце ја заеба али уреду е..боље да се надеваме утре:)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Мило бееееееее...може една вечер да не се деси глупост некоја...?:toe:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
сношти те сонував :toe: и секогаш кога те сонувам сум среќна зашто велат дека тој што те мисли, ти се појавува во сонот...се надевам дека е вистина :)

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Tender Girl напиша:
сношти те сонував :toe: и секогаш кога те сонувам сум среќна зашто велат дека тој што те мисли, ти се појавува во сонот...се надевам дека е вистина :)
Tender Girl, и јас го делам мислењето со тебе, сметам и верувам дека е вистина зашто и јас постојано сонувам една девојка за која знам дека мисли на мене колку и да се обидува тоа да го сокрие од другите, мене...и од самата себе,

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Чекај бе, ќе видиш ти !!! Ќе се покаеш на големо злато мое најубаво ... :bbeutr: Те сакам иако не сакам, а знам дека ти исто ме сакаш, а НЕЗНАМ дали несакаш или сакаш ... Покажи ми :vozbud:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Фала што ме расположи.:coolpush:

С

Сатори

Гостин
Ми се допаѓаш...и тоа многу.Може ќе биде нешто вечер...сигурно ќе биде нешто вечер. :):):):back:

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
ТЕ САКАМ! секој ден се повеќе и повеќе!!!
ми стана ко храна,вода и воздух
и сакам сега во моментов да си до мене да те стиснам силно и да ти го бацнам најубавото муце на светот!!!

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
me reduva tvojata promena,nemas pretsava kolku sum srekna zaradi tebe.prodolzi taka

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Среќен роденден најмило, по кој пат ти кажувам а? Али не вреди за глупости да се нервираш знаеш, ти кажав... биди најсречен денес, те сакам најмногу!!:dens::kiss:

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
so da pisam pak sega? ne mozam bez tebe, kolku i da se pravam silna, kolku i da sakam da zaboravam ne mozam... a i ne mozam da bidam so tebe... sto sega? zarem ne bese najvazna ljubovta??? izglea ne.... kolku samo mnogu se sakame a ne sme zaedno... mnogu mi e tesko... bi sakala da si so mene, makar samo uste ednas... se uste te sakam!

LaTiTeA

Ветена госпоѓица Маленковска
Член од
17 април 2007
Мислења
156
Поени од реакции
2
Big L for лежење.
Big O for oral.
Big V for Venus.
Big E for ебење.