Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
fala za racno izrabotenoto mece,nemas pretsava kolku me izraduva i iznenadi,najubav podarok sto dosega nekoja mi go dal:love2:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Ме заеба по господ знае кој пат, но сега ако се е точно што ми кажаа ќе јадеш корпа како мене голема....мамето твое јас, но иако ми е тешко, треба вака да ми правиш....само ме оцврснуваш и ме подготвуваш за тешките моменти во животот. Јас сега можеби сум малку гневен, но
ќе помине, ама ти ќе се чувствуваш како ѓубре кога ќе ти кажаш се` што имам на срце, те сакам (ова наскоро ќе стане минато време) а ти ми правиш милион работи зад грб...да ти се мочам во превртливата лигава шмизла што си. Сега веќе не се замарам со девојчиња, ќе чекам нешто само да излезе. Кога гледам како му е убаво на еден другар бидејќи беше стрплив, ме натера и мене да размислам малце и да одлучам што е најдобро. Тоа е да не си го трошам времето со будали како тебе....ова е последната работа што ќе ја напишам т.е. што ќе се однесува на тебе....преку глава си ми....

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Sometimes, knowing when to leave is like knowing when to love...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Мило,мило,мило...

...знаеш што...?

...ТЕ ЉУБАМ!!!:back:

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Хммм, чудно.... :lud: Почнав да си мислам на тебе....Кога помислив дека денес нема да те видам, сфатив дека ми недостасува твојата близина и разговорот со Тебе. Само со тебе успеав да заборавам на лошите мигови од минатото.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Премногу те сакам бе!

Да знаеш дека во периоди како овој ти си ми единствен лек за да оздравам! :wub::love2:

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
te sakam,te sakam,te sakam....ej zaboraviv da ti kazam deka te sakammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
sekoja cest! znaci uspea da napravish od mene licnost kakva sto ne veruvav deka nikogash ce stanam... i pak ne mozam da te zaboravaaaaaam

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Убаво сонувај најмило мое!Те сакам повеќе од што можеш да замислиш!:love2:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
But holdig on to you
means letting go of pain
means letting go of tears
means letting go of rain
means letting go of what's not real
holding on to you ...

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
се молам само да не дозволи Бог да ме одделат од тебе,да ја имам таа сила и да се спротивставам конечно...да кажам што мислам,и на цел глас да викнам ТЕ САКАМ,за сите да чујат!!!! слатко сонувај најмило....

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
На моменти знаеш да бидеш неподнослив..ми иде да те прекичмам!
Не си помислил дека некогаш претеруваш со себичност и љубомора?!
Па знаеш дека само тебе те сакам бе паа:back:

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
sorry za ona od vcera,nema da se poftori ti vetuvam

С

Сатори

Гостин
Колку повеќе размислувам, толку повеќе доаѓам до заклучок...дека ти не ме заслужуваш, не затоа што си тоа што си, идиот, туку затоа што го правиш тоа што идиотите најдобро го прават, се однесуваат како вејка на виорот.
А јас не сум во план да чекам ти да изградиш персоналитет, затоа, доста беше три години влечење, наваму натаму...КРАЈ!:drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom