Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.751
Поени од реакции
34.362
Пред се, извини. Несакав да се однесувам толку ладно и на некој начин како и што самата ми рече дека повредувам.
Го правам од страв да не те загубам. Се извинив сепак за моето недолично однесување.

Што се однесува за денес. Најдобриот ден досега во нашата врска. Зрачеше со топлина.
Те сакам.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
111
Поени од реакции
5
[FONT=&quot]И сега кога сè е минато, сега боли секој спомен, секоја минута помината со тебе... Нема ден да не помислам на тебе, нема место покрај кое би прошol , а не би помислила колку само бев срекен со тебе, а дозволив толку лесно да заминеш од мојот живот и да продолжиш понатака без мене :love2::love3:
[/FONT]

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
И... то ... тебе ти е редот срцка. I love you. Three minutes. This is it. Ground zero. Two and a half. Think of everything we've accomplished. :back:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Sekoj den pominat bez tebe e samo uste eden den bez tebe.
A sekoja sekunda od toj den boli...mnogu.

butterfly1135

Tutto questo amore...
Член од
30 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
5
Epa sakam da ti kazam deka... snosti te sonuvav, a i sekoe utro koga se budam najprvo na tebe mislam :pipi: :love3:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
:)
Ти си луд! :)
Несалам, перверзен!
Будало моја! :back:

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Ахх колку многу те сакам, колку многу ми значиш.. со тебе поминав најубави 43 дена од мојов живот и се надевам ќе ги има уште многу многу многуу .. :)
Секој ден ми го правиш посебен.. :wub:
Не сум те видела само еден ден.. а изгледа како 1 месец.. :back:
И ти кажав дека те сакам најнајнајнајмногу?? :back:
Се гледаме утре мило :wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub:

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
whatever happen with us, i still will love you :back::back::back::love3:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
111
Поени од реакции
5
Малечка ТЕ САКАМ

Ti imas svu snagu svijeta
na usnama vrelinu ljeta
srce je moje vrh ledenog brijega
tu je puno, duso, padalo snijega
Ko malo vode na dlanu
cuvam te i svaku tvoju manu
moja je ljubav brod sto ne tone
poljupci moji za tebe zvone:back::back:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Што и да те мачи тука сум секогаш. Спремен сум за тебе да прекинам 10 милиони шмекања со разни згодни девојки. Ниеден шмек не е толку битен колку шо си битна ти.
Абе да си ебеш пиперот...почнав и да се грижам...Аххх ми стаи ти некој љубовен отров у пивото оној пат коа излеговме на прв дејт!...:)

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
ej tikvar..godina praime denes :kesa: posle se..pak sme zaedno i se sakame pojse od se na svetot :pipi: te ljubam punoooooo =) i ke te sakam uste 564634 god...najubavi na svet suprises ti spremam utre...patem....TE SAKAM=):back:

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
патем...еден ден да го имаш мозокот мој и ке сватиш се шо ти велев дека е вистина и дека ништо немат мамено.....и ќе знајш како ми е сега кога ме игнорираш за некои работи...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Те сонувам и во ноќта...те сонувам и во реалниот живот.
Помина само ден,а веќе премногу ми фалиш...едноставно сум зависен од тебе,но не го сакам лекот! :back:

Те сакам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom