Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
хммм..еве и ја тука да пишам да се пожалам...
незнам како имаше ти и мојата другарка што најмногу ја поштував срце да ми го направите тоа вечерва...кога мислев дека се ке биде најубаво ипадна најлоша ноќ....ве видов заедно,гушнати како се бакнувате...несакаш да ја почувствуваш таа болка...ме скрши...ми го сруши мојот свет...се скршив цела...ГО СКРШИ МОЕТО СРЦЕ ИДИОТУ...Незнам како и ти можеше како другарка моја а ми викаш пијана сии била....епа јас не верувам у тоа да знаеш...ме скршивте двајцата само таа слика ми е во глава....
/ме sad

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Yesterday, all my troubles seemed so far away.
Now it looks as though they're here to stay.
Oh, I believe in yesterday.

Yesterday, love was such an easy game to play.
Now I need a place to hide away.
Oh, I believe in yesterday.

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Pomina mnogu vreme...
I se sto bi sakala da kazam e izbledeno...
Zasto kaj nego vekje odamna me nema.

Te povreduvam a se povreduvam sebesi,
Si ja grizam i kinam dusata...
Se nadevam deka i mene ke me zdoboli,
Otrovot sto go vnesuvam vo tebe...

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
zaso e vaka komplicirano?!?!?! izvini so te povreduvam,i sto nemozam da bidam celosno iskrena:(

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
sakam da ti kazam deka od utre nova pesna ke peam :)
znam deka se taka velam no ne...sega sum najseriozna...ke vidis ti :zlo:

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
Не ме малтретирај више кажи еднаш што сакаш од мене!Ако не ме сакаш шо мајка бараш секој ден на исто место,исто време а?Прекини неможам веке вака,биди сериозен ова не лиши на ништо!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Хм...безполезно е да пишувам, безполезно е да се нервирам, безполезно е да плачам ама што можам...Зборовите,солзите и нервозата сами по себе излегуваат од мене.Се нервирам, лута сум си на себе,затоа што секогаш кога ќе ми се скрши некоја илузија или надеж,си ветувам на себе си дека наредниот пат нема да плачам и да се нервирам,ама никогаш не успевам да си го одржам тоа ветување.Јас која секогаш ги исполнувам моите ветувања кон другите,не знам едно ветување дадено кон себе да исполнам...

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Леле како сакам да те гризнам сега!!!!ммммм:back:
Мн ни беше закон вчера и сакам пак вака да си поминеме наредната недела:wub:ај лав ја

N

NeMiRnA

Гостин
Super mi e...mjah mjah mjah grizam,bacnuvam,grebam...sto mi dusa saka...hihihihi

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Те сакам посабајлечки.

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Sakam da kazam deka mi nedostigas ali dosta mi bese povreduvanje, nervoziranje itn...FALA mnogu za se i za dobrite i za losite momenti.Me nauci da bidam posilna , drugacje da gi gledam rabotite i da ne bidam do tolku dobra so site.Mozda uste te sakam i te nemam asalno preboleno ali znam deka so tek na vreme ke pomine i toa (se nadevam)...Resiv da svrtam nova stranica vo mojot zivot so ili bez tebe, kade nema da se povreduvam tolku mnogu!:back:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не знам дали затоа што денес е нов ден, па ја преспав нервозата и разочарувањето или времето влијае позитивно на мене - денес завладеа нова доза на оптимизам кај мене.Но, сепак не се надевам премногу,не не не и НЕ! Не смеам...нема да можам да поднесам пак некое разочарување...не сакам да ми се скрши срцето...не сакам.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Го сакам твоeто корисничко име (ами зар сите не сме корисници на нешто), го сакам и твојот прекрасен потпис (се е пишано потпишано зар не, не постои коинциденција),сакам да заспивам фрлен во опојноста на твојот ник андерлајн (кој не би сакал). Ти си моја судба, вечна додека не ме банираат и/или не ме избришеш од мсн контакти. :***

Член од
2 февруари 2007
Мислења
29
Поени од реакции
1
Ako nema Ljubov ke nemase ni zivot,ke ne nemase ni nas,vsusnost ljubovta e samiot bog,koj ljubi ne mrazi.taa e najdobar lek za se,i bez nea se nemoze.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom