Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 октомври 2007
Мислења
59
Поени од реакции
9
Многу си го сакам моето партнерче, сега е далеку и ми недостига и едвај чекам да си дојде, иначе утре иде :vozbud:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Хух...

Мразам кога вака длабоко се издушивам и помислувам на тебе. Стварно ми е тешко, но нека се стабилизираат работите оваа недела, па потоа ќе зборуваме.

Никогаш не сакав се ова да биди вака. Ми недостигаш ненормално многу, но ќе изджам.

...:icon_neut

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Te sakam i premnogu ali vecerva si me iznervirala epten

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Да не ми е човек во кожата, колку многу те сакам.
Ако не знаев што е љубов, сега Купид ми има врзано така добар шамар да вечно ќе си го памтам.

Ебате детето ебате, ме смени за 180 степени.:ljubov:
Мака ми е да пишам, па дабл ит, со акцент на "ебате".:pos: :pusi:

Johnnie Walker.

Keep Walking™
Член од
1 јуни 2008
Мислења
173
Поени од реакции
5
sakam da ti kazam deka kje te gledam kako kineska kralica :):):):):)

seriozno ova ti go kazuvam...

Б

БејбиГрл

Гостин
Се разбудив среќна.Многу сакам коа вака ми се јавуваш по 10тина пати во текот на ноќта додека спијам за да знам дека мислиш на мене.Искрено не очекував:back:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Љубави уште две недели и заедно ќе се будиме и зедно ќе го пиеме утринското кафе.Ми недостига твојата насмевка и бакнежот кои ги добивам за добро утро.ТЕ САКАМ:back:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Абе златоо, па ич не си фер, заради тебе ништо не научив, цело време умот ми е во тебе и утре фино лепо ќе си паднам на колоквиумот. Уствари ми е гајле, ќе си научам за другата недела, битно ние преубо си поминавме овие 3 дена, а сигурна сум дека и денес ќе си поминиме. Ајде, идај побрзо, не можам да дочекам да те видам. Ќе те изгрицкам да си знајш. :zlo:
Те сакам прцле мое. :back:

R

reactive89

Гостин
Зашто не сфаќаш оти тоа што било решив од тогаш да го баталам и го баталив...
Сево ова што ти го зборев и кажував знај оти беше најискрено од се во мојот живот досега кажано...

Бараше објаснување, ти дадов... се надевам оти средивме се... и се надевам оти тоа што ти го кажав го сфати... она најважното... го знаеш да не го спомнувам!
Човек... мислев оти светов ми пропадна прееска... но сега се стабилизирам малку :) се надевам ќе продолжи со сево ова како што почнало... и ќе тераме до онаму каде што и двајцата посакуваме:)
Човек... искрено... ми фалиш... неможам без тебе!
Ми недостигаш(е) премногу!!! :nesum: :back:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
еве ексклузивно копирам неколку исповеди...

Cekoram, a spomenite mi naviraat bidejki nema delce od ovoj grad koe ne go posetivme. Nema edno edinstveno katce vo koe ne otidovme, sakajki da go skrieme ona neizrecenoto pred drugite. No, nikogas ne uspeavme da go skrieme od nas. Nasata kratka vrska. Toa prekrasno uzivanje, tie emocii. Zarem ne ni bea prekrasni januarskite noki koi gi pominavme zaedno, gusnati, baknati? Na siot toj stud koga edinstvena toplina ti bev samo jas? Na site pominati casovi na telefon, beznacajni i slatki razgovori. Tvoite baknezi koi sekogas go razgoruvaa moeto telo. Pogledi vo temnata soba, so blaga svetlina od nekolkute sveki koi gi zapali za da me iznenadis. Za celata atmosfera, za se sto se trudese za da me pridobies. Prekrasnite zvuci na “Nikoj kako tebe ne baknuva” i tvojata cvrsta pregratka. So tebe se cuvstvuvav kako skolka, nezno mlitavo telo zastiteno od tvojot oklop od ljubov, uteha i ubavi zborovi. Pritisnati eden do drug, gi slusavme nasite srca kako bijat vo izednacen ritam. i odendas... eden den... se se smeni. Vo pocetokot tolku i ne zabelezuvav, bidejki bev daleku, daleku. Razmisluvav za toa kako ke ti kazam deka te sakam. Go zamisluvav momentot koga po cela sedmica povtorno ke se videvme i sakav da ti recam deka te sakam, iako ne bev sigurna vo toa. Sepak, bev spremna da se potrudam i da se osiguram. Po moeto vrakanje nekolku dena se bese vo red. Povtorno bevme zaedno, se galevme, se miluvavme, guskavme i baknuvavme. A sega... ne sme zaedno, ne komunicirame, ne se gledame... Jas sum tazna. Ne znam sto se slucuva so tebe i so tvoeto srce. Nisto ne znam... Izgubena sum vo spomenite za najubavite denovi od mojot zivot... pominati so tebe.

и уште една...

? Никој! Никој нема да биде подобар од Него. Никој не може да предизвика сомнеж кај мене. Тој стана најголемото уживање за мене. Секоја средба со него ја консумирав како да е парче чоколадна торта. Самиот момент на средба ми беше вкусната основа, меко тесто со сладок шербет. Поздравувањето со него и лесниот бакнеж во образ беше оној фил, мазен и кремаст. Разговорот секогаш го примав како ситни парченца чоколадо, оризови снегулки или пак сецкано суво овошје. Прекрасниот шлаг беа искрите кои летаа околу нас. Покрај Него се чувствував исполнето и среќно.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Љубав је само корак до лудила...а јас не сакам да полудам. Аналогно на тоа не сакам ни да се заљубам.
Преку глава ми е од љубов.
И да чичко Марфи, не, нема да помогнат твоите закони, овој пат стварно сум решена да заборавам на љубов.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ти ми беше најдобриот роденденски подарок!

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
You in my heart like a tattoo ...

(длабоко се издишува)

:(

Статус