Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Ч

Чек Он Ит

Гостин
Ти лудо човече, фала ти што ме научи на некорисни работи, но добро е да се знаат и некорисни работи. :bilokofgdgfjzbor:
Ти друго лудо човече, кога се смееш, ме грее сонце иако надвор грмит и врнит. :kiss:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Its cute in a way, till you cannot speak
And you leave to have a cigarette, your knees get weak
An escape is just a nod and a casual wave
Obsessed about it, heavy for the next two days

It's only just a crush, it'll go away
It's just like all the others it'll go away
Or maybe this is danger and you just don't know
You pray it all away but it continues to grow

Either way he wanted her and this was bad
He wanted to do things to her it was making him crazy
Now a little crush turned into a like
And now he wants to grab her by the hair and tell her

I want to hold you close
Soft breasts, beating heart
As I whisper in your ear
I want to f*cking tear you apart

R

reactive89

Гостин
Ништо веќе не ме интересира, готово е меѓу мене и тебе, знам дека сеуште има нешто од моја страна, но ќе го прекратам до дно!!! НЕЗАСЛУЖУВАШ!!! Зарем мислиш дека може да си играш ти со мене, а? Ме прашуваш прашања за која и ти самата ги знаеш одговорите... Ме вовлекуваш во сосема различни теми од која ни самата ти незнаеш да излезеш, а јас, јас како будала ти ги одговарав, се трудев на секое твое прашање да дадам одговор... И на крај, на крај ме прашуваш дали ќе можам да те глеам со некој друг, само заради нашето другарство... Зарем не ти беа доволни тие месеци од кои јас страдав од тоа што ти не дигаше слушалка и нејкеше да се видиме, и уште ми викаш дали ќе можам да те гледам... Во тие месеци полудував, а да ти кажев не вчера, ќе го прекратеше и другарството кое е сеа моментално.... А што ќе биде тогаш со мене, а??? Тоа ти не се прашуваш.... Одговорот мораше да биде ДА, оти знам ако не те видам или слушнам, мојот живот тотално ќе пропадне уште толку... Морам барем да ти го чујам твојот мил глас, на кој што срцето ми лупа ко лудо, на кој што мислам дека срцето ми излага од подлогата во кое е наместено!!! Знај ТЕ САКАМ сеуште, можда некој ќе ме нарече будала, и ќе има право, но не ќе можам јас да ти завртам грб и да не те познавам... Знај дека ТЕ САКАМ СЕУШТЕ, но ќе го прекратам тоа до дно, оти не ЗАСЛУЖУВАШ, а другарството, другарството не го одзимам, оти не ќе можам без него, простувањето исто... Но знај дека меѓу мене и тебе веќе повеќе од другарство нема да има, ГОТОВО Е, ЗАВРШЕНО Е!!! КРАЈ!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :(

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
kade si koga mi trebas, zasto se uste i posle 4meseci me maci toa cuvstvo, zasto tolku vreme gi postavuvam istite prasanja koga gi nema odgovorite... kako uspea da upropastis se? kolku samo mnogu te sakam i pokraj site greski sto gi imas napraveno, se bi dala da mozam da te gusnam... vo sabotata te dodirnav za raka, da znam deka ne trebase, no sto da pravam koga toa e posilno od mene, koga posle mesec dena povtorno te vidov, koga se mi se vrati kako bumerang, koga seta ljubov sto ja imav za tebe procveta, koga izbuvna plamenot od mene, so zelba da te imam za sebe, makar i samo edna pregratka...
tesko mi e sto toa go nemam, tesko mi e sto znam deka si premnogu idiot, covek sto nemas nisto zasluzeno, najmalku mene ti me zasluzuvas, zasto ne znaese da go cenis toa sto go imas pokraj sebe, a jas nemav sili veke das e boram za taa vrska... da, mnogu se 3god.vrska za taka brzo da se zaboravi...
probav i so drug, za samo da te zaboravam, za samo da imam pricina da ne ti se vratam, zasto znam deka ke mi bese greska ako se vratev, zasto ti digna raka na nasata vrska, i svrte grb na nesto tolku znacajno, iako ne bese posledniot sto rece kraj, sepak ti gi napravi tie raboti za jas da go recam toj zbor, za jas da stavam kraj na vrskata...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
И пак си сум саммм и такаа натамууу...:icon_frow:icon_frow

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
u miserable little,small lying person...ова е последен пат да ти се обраќам на тебе на темава!:tapp: ќе се послужам со подписот на girlll-

He broke my heart. But he can't brаке ME.
Remember one thing boy.. I will find someone that will love me, and respect me, but be sure.. U will never find a girl that will love ya more then I DID. Anyway, What's not killing me, it's making me stronger. Thanks for making me stronger...

p.s. ме боли тиииит што си се смувал со грдата металка,се надевам дека сте среќни :smir:

LaTiTeA

Ветена госпоѓица Маленковска
Член од
17 април 2007
Мислења
156
Поени од реакции
2
Ми дојде да ја приклецкам „курвана“. :pred:

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
денес си доаѓа саканата... берам глуварчиња на 7-мо небо:))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom