kade si koga mi trebas, zasto se uste i posle 4meseci me maci toa cuvstvo, zasto tolku vreme gi postavuvam istite prasanja koga gi nema odgovorite... kako uspea da upropastis se? kolku samo mnogu te sakam i pokraj site greski sto gi imas napraveno, se bi dala da mozam da te gusnam... vo sabotata te dodirnav za raka, da znam deka ne trebase, no sto da pravam koga toa e posilno od mene, koga posle mesec dena povtorno te vidov, koga se mi se vrati kako bumerang, koga seta ljubov sto ja imav za tebe procveta, koga izbuvna plamenot od mene, so zelba da te imam za sebe, makar i samo edna pregratka...
tesko mi e sto toa go nemam, tesko mi e sto znam deka si premnogu idiot, covek sto nemas nisto zasluzeno, najmalku mene ti me zasluzuvas, zasto ne znaese da go cenis toa sto go imas pokraj sebe, a jas nemav sili veke das e boram za taa vrska... da, mnogu se 3god.vrska za taka brzo da se zaboravi...
probav i so drug, za samo da te zaboravam, za samo da imam pricina da ne ti se vratam, zasto znam deka ke mi bese greska ako se vratev, zasto ti digna raka na nasata vrska, i svrte grb na nesto tolku znacajno, iako ne bese posledniot sto rece kraj, sepak ti gi napravi tie raboti za jas da go recam toj zbor, za jas da stavam kraj na vrskata...