и покрај тоа што преспав и денеска сум со поладна глава..не можам да ја заборавам таа слика каде ти си со неа..не можам ме боли и самата помисла на тоа...
Мора да правиме сериозен муабет, ама овој пат навистина ...
Ехехеххе, ама Не како нашиот минат ''сериозен'' разговор кој главна тема беше лигавење, мора да смириме више тоа страсите :bilover:
Не ми се доаѓа дома више со оооолкава подуена уста :pos2:
се надевам за неколку недели ке се смени ова мислење (на подобро)...
како и да е ке ти објаснам утре, мислам дека повеке нема ни да се муваме. Имам проблеми со здравјето.
Ne mozam ni sekunda bez tebe ednostavno se naviknav da bideme non stop zaedno i sega malce mi e glupo sto nema da te vidam celi dva denazlatce ubavo ama znam deka moras da polagas i posle celo leto da sme zaedno i da ne se zamaras poveke so tie ispiti, i da ne zaboravam mnogu ubavo si pominav so tebe vecerva.Te sakam:back:
...сакам да ти кажам дека сум среќна на милион начини за милион причини а само со една средба..Јуп...сега е на подобро..а ако и ова биде на лошо значи ич немам среќаама ајде оптимиста сум си ја
tazen si i ti? barem taka mi kaza drugarka mi koga sinokja te videla... se uste ne me preboli ni ti??? da ni jas tebe... ama ti sakase taka...
se ke pomine...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.