Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
С

Сатори

Гостин
Сакам да те легнам, сакам да имам секс со тебе!!!
Толку е едноставно...имам желба да заглавам со тебе во кревет!
:sekss:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Се напнаав... некои работи во животот стварно не се фер... па добро бе мајку му стара, морав ли баш во тој момент да одам по цигарите... Морав ли да те видам со неа? Можев да бидам поштедена од тој момент, ама не, животот сака да си игра матап изгледа со мене.. ама ти изгледаше ко да нејќеш да се сретнеш со мојот поглед, главата ти беше надоле... ама ако...ај памет за другпат...барем имам искуство повеќе од целово ова неколку месечно замарање..иако заврши со негативен резултат од мене, за друг пат ќе си знам.

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Абееееееее детееееееее ќе те изедам бе еееј.
Ќе те изгризам и ќе те избацам.
аххххх

N

NeMiRnA

Гостин
Dali znaes kako e da si sam?Neveruvam...a dali znaes kako e da te ostavat,a posle da te baraat po sekoja cena,samo zatoa sto se osekaat sami,za da te ostavat povtorno?Toa uste pomalku...sakas da ti kazam kako e...da te pecne barem na moment...kako poslednoto posakuvano nesto na svetot,kako skrsena igracka,kako osteten proizvod vraten u prodavnicka,znaes prosto "prekrasno" e,treba da mi zaviduvate site za toa,nikoj ne se osetil tolku "posebno" kako mene...

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Зошто не пробаш да ме сфатиш?:nesum:
Сакам само да се решат работите меѓу тебе и другата личност зошто јас сум секогаш тој што е вишок!Сакам да бидам тој што ќе биде покрај тебе и секогаш кога ќе ти треба некој да се јавиш кај мене и да ми се изнжалиш да ми се изнавикаш за да ти биде полесно!Не сакам да има две варијанти сакам јас да постојам за тебе како еден како што постоиш ти за мене една и единствена!

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Ми фалиш премногу.. сакам да си покрај мене секогаш!

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Малце претерав со лутината нели? :lud: Ама поинтересно е така :) Во секој случај вчера си поминав најпрекрасно на свет, жал ми е што мораше порано да си одиш. И да, навистина ме изненади кога се врати
Енивеј, со среќа денес.

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
izvini sto preska ti razvikav po telefon,ama bev nekako pospana i ne ni razmilsuvav sto pravam :back:

Ani4ka

PhAt Baby
Член од
27 мај 2007
Мислења
120
Поени од реакции
0
:back: Vo vrska so ljubovta sakam da kazam....deka go sakam najmnogu,a on sega e so taa sto gi sobira moite ostatoci...ama toa e zivotot ide ponatamu i koga i da e pak ke se vrati trkaloto se vrti postojano:wub::wub::wub:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Штета што не беше вчера со мене. Ми фалеше :) ама ако, ќе биде...лека полека

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Колку само ебано многу не те заслужувам!:cry:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Леле синоќа шо беше бе онааааааааа? Знам кој и кажа, али не можам навистина не можам да ти кажам кој беше, бидејки се работи за другарка! Сакам да ти кажам се како било и шо било, али не е мое право, таа се треба да ти кажи како било! Знај, те сакам, многу!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Среќна ¾-годишнина! :gush:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop