Ваков тунел немаш видено ни во автомобилските игри пиратерија што ги купуваш на пазар.Зашто сте глупи нели гледате дека ги градат тие патишта за да бегаат побрзо коа ке ги фатат у пљачка ))
Секоја чест за тоа што го изгради Албанија, а и за директните странски инвестиции, но сепак не можеме да занемариме дека патот Драч-Морина беше клучен за Косово. Албанија овој автопат го изгради со американска помош. Да не ме сфатиш погрешно, нема ништо лошо во тоа. Се надевам дека и Македонија ќе искористи некоја централа за производство на ел. енергија. Американците се решени да го направат и ќе го направат Косово држава со сите нишани, Албанија одлично си го искористи тоа. Сепак не е се така совршено како што напиша во постот.Зошто ме терате да споредувам ?
You need this!Во Албанија првите семафори беа поставени во 90год,и големо чудо што изградиле,па ние пред 40год ја имаме инфраструктурата што денес ја има Албанија.
А, и за Тирана, Скопје е Менхетен.БЕВ,ВИДОВ,И НИКОГАШ ПОВЕЌЕ не идам!!!
Ало космополиту!Мило ми е за Албанија, затоа што тамошните албанци се многу фин народ, низ цела Албанија среќаваш само 2 џамии додека при влезот на Ќафасан до Скопје имаш наезда од џамии. Затоа Албанија ќе оди напред, затоа што муслиманите ги тргна од своја територија и ги стационираше во Косово и Македонија. (муслимани немојте да се навредите воопшто, немам лоши намери туку само констатирам моментална состојба, Европската Унија не сака муслимани а Албанија реши да чекори кон европскиот пат).
ај пошто ти имаш благе везе објасни ја религиозната структура и кажи ти што мислишАло космополиту!
За каков тоа напредок со иселување на Муслимани збориш?
(башка што очигледно благе везе немаш за религиозната структура на Албанија)
Околу 60% во Албанија се Муслимани, никој не ги исселил никаде.ај пошто ти имаш благе везе објасни ја религиозната структура и кажи ти што мислиш
ај да не одиме off-topic знаеш дека се казнува..пиши ми ПП да разјасниме некои работи јас и ти, оти гледам нешто сум ти на „пик“...Околу 60% во Албанија се Муслимани, никој не ги исселил никаде.
Него, батали тоа.
Кажи ми ти со твоите космополитски погледи, како тоа го глеаш напредокот како резултат на религиозни чистки?
И на крајот на краиштата нели ти било супер у Чаир и си немал проблем со никој? Епа зашто тогаш кенкаш заради тоа што "Албанија ги населила Албанците Муслимани тука"?
Една третина се малцинства(Македонци,Грци,Власи кои се Христијани) и 40% од етничките албанци се православни.Провери си со математиката да ни си утнал нешто.Околу 60% во Албанија се Муслимани, никој не ги исселил никаде.
Него, батали тоа.
Кажи ми ти со твоите космополитски погледи, како тоа го глеаш напредокот како резултат на религиозни чистки?
И на крајот на краиштата нели ти било супер у Чаир и си немал проблем со никој? Епа зашто тогаш кенкаш заради тоа што "Албанија ги населила Албанците Муслимани тука"?