Војна во Украина (исклучиво воена перспектива)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.492
Поени од реакции
24.274
Реално гледано УСА ни е бест френд. Никогаш Македонија (или северна кој како милува) нема да биде под закана да биде поделена или да има граѓанска војна меѓу Албанци и Македонци.
Peacemakers and peacekeepers се на Балканот зашто знаат дека многу малку ни фали да се распукаме и да направиме хаос или трета Балканска војна.
Ova slobodno mozeme da go proglasime za edno od najglupite i najnaivnite postovi vo cela istorija na forumot, nastrana temite vo CDA.
Vo top 10 minimum najglupi mislenja ever.

Член од
31 мај 2023
Мислења
36
Поени од реакции
65
Ova slobodno mozeme da go proglasime za edno od najglupite i najnaivnite postovi vo cela istorija na forumot, nastrana temite vo CDA.
Vo top 10 minimum najglupi mislenja ever.
Во моментов е тоа што најмногу можеме да добиеме, статус кво со повремени чистења од наша страна на „криминалниот“ џган.

Со другата варијанта драги мој Владе-мкд, нит сонце ќе грее нит орел ќе лета :icon_lol:. И тоа ти го наговестува Радев, човек на Кремљ. А нашиве племенски водачи ја одбраа втората варијанта.

Чисто да ви ја разбијам монотонијата на темава и да ви кажам што следи.

Член од
31 мај 2023
Мислења
36
Поени од реакции
65
Ti koga ja zduvna od Bardovci?
Ти од Дојчланд драпаш кур за Македонија. Абе племето да ви го ебам мудри сте од 1000 км од Македонија што избегавте бе патриоти пичка ви матер да ебам.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.614
Поени од реакции
8.430
Ти од Дојчланд драпаш кур за Македонија. Абе племето да ви го ебам мудри сте од 1000 км од Македонија што избегавте бе патриоти пичка ви матер да ебам.
Da be partal nie mozhebi sme patrioti od 100km ama vie ste predavnici srede drzhava u picku mater da odite

Член од
31 мај 2023
Мислења
36
Поени од реакции
65
Da be partal nie mozhebi sme patrioti od 100km ama vie ste predavnici srede drzhava u picku mater da odite
Абе и дојчланд и аустралија и русија никад да не се вратите да ви ебам мршојадите ќе се препознаете веднаш. Нема аир од вас бре промашени џабе изигравате морални величини зашто тоа не сте. Клошари кои ја напуштија Македонија и плукаат. Клошари.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.492
Поени од реакции
24.274
Абе и дојчланд и аустралија и русија никад да не се вратите да ви ебам мршојадите ќе се препознаете веднаш. Нема аир од вас бре промашени џабе изигравате морални величини зашто тоа не сте. Клошари кои ја напуштија Македонија и плукаат. Клошари.
Jas smeam da plukam ?

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.614
Поени од реакции
8.430
Mozhebi nekoj ja napushtil ama ne ja zaboravil.
Ama vie prodadenite severdjani i ste ja zaboravile, i napushtile i pokraj toa shto ve hrani i gree.
Ne si ti kloshar, tuku begalec od bardovci. Zatoa daj geolokacija da ti pomogneme!

Член од
31 мај 2023
Мислења
36
Поени од реакции
65
Mozhebi nekoj ja napushtil ama ne ja zaboravil.
Ama vie prodadenite severdjani i ste ja zaboravile, i napushtile i pokraj toa shto ve hrani i gree.
Ne si ti kloshar, tuku begalec od bardovci. Zatoa daj geolokacija da ti pomogneme!
Ја напуштил ама не ја заборавил срце ми се распарчи :(

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Сан Стефански договор беше како Русија да ни зачука од шо не љуби.
1948 СССР ја пушти Македонската нација низ вода (у пакет со светиот ви кумровец) па оставија Черчил да си ги истестира напалм бомбите на Македонски цивили.
Цела историја лижеме чмар на исток-запад, НАТО-Русија, Дпмне-Сдс, и никако лекцијата да си научиме.
Секогаш е некој друг крив, никако не сме си криви ние самите, скраја да е за светци ко нас да сносат одговорност за нешто.
Најлигава генерација сме во два милениуми нација, ама дркајте на нуклеарки, нема гајле.
Не ги прави бајрам со умот, го заболе стојко светот за кого навивале Македонците. Една рака народ сме, статистичка грешка на светско ниво.

Kajgana Shop

На врв Bottom