Реално гледано УСА ни е бест френд.
Ti koga ja zduvna od Bardovci?
Реално гледано УСА ни е бест френд.
Vsusnost Bolnicata Bardovci se naogja vo nas.Zlokukjani a ne vo seloto Bardovci..Ti koga ja zduvna od Bardovci?
Во моментов е тоа што најмногу можеме да добиеме, статус кво со повремени чистења од наша страна на „криминалниот“ џган.Ova slobodno mozeme da go proglasime za edno od najglupite i najnaivnite postovi vo cela istorija na forumot, nastrana temite vo CDA.
Vo top 10 minimum najglupi mislenja ever.
Ne ni mislev na Seloto!Vsusnost Bolnicata Bardovci se naogja vo nas.Zlokukjani a ne vo seloto Bardovci..
Ти од Дојчланд драпаш кур за Македонија. Абе племето да ви го ебам мудри сте од 1000 км од Македонија што избегавте бе патриоти пичка ви матер да ебам.Ti koga ja zduvna od Bardovci?
Da be partal nie mozhebi sme patrioti od 100km ama vie ste predavnici srede drzhava u picku mater da oditeТи од Дојчланд драпаш кур за Македонија. Абе племето да ви го ебам мудри сте од 1000 км од Македонија што избегавте бе патриоти пичка ви матер да ебам.
Абе и дојчланд и аустралија и русија никад да не се вратите да ви ебам мршојадите ќе се препознаете веднаш. Нема аир од вас бре промашени џабе изигравате морални величини зашто тоа не сте. Клошари кои ја напуштија Македонија и плукаат. Клошари.Da be partal nie mozhebi sme patrioti od 100km ama vie ste predavnici srede drzhava u picku mater da odite
Jas smeam da plukam ?Абе и дојчланд и аустралија и русија никад да не се вратите да ви ебам мршојадите ќе се препознаете веднаш. Нема аир од вас бре промашени џабе изигравате морални величини зашто тоа не сте. Клошари кои ја напуштија Македонија и плукаат. Клошари.
Mozhebi nekoj ja napushtil ama ne ja zaboravil.Абе и дојчланд и аустралија и русија никад да не се вратите да ви ебам мршојадите ќе се препознаете веднаш. Нема аир од вас бре промашени џабе изигравате морални величини зашто тоа не сте. Клошари кои ја напуштија Македонија и плукаат. Клошари.
Ја напуштил ама не ја заборавил срце ми се распарчиMozhebi nekoj ja napushtil ama ne ja zaboravil.
Ama vie prodadenite severdjani i ste ja zaboravile, i napushtile i pokraj toa shto ve hrani i gree.
Ne si ti kloshar, tuku begalec od bardovci. Zatoa daj geolokacija da ti pomogneme!
Aj ne taguvaj, ce ti dadat sendviceЈа напуштил ама не ја заборавил срце ми се распарчи![]()
небитен сиJas smeam da plukam ?
Не ги прави бајрам со умот, го заболе стојко светот за кого навивале Македонците. Една рака народ сме, статистичка грешка на светско ниво.Сан Стефански договор беше како Русија да ни зачука од шо не љуби.
1948 СССР ја пушти Македонската нација низ вода (у пакет со светиот ви кумровец) па оставија Черчил да си ги истестира напалм бомбите на Македонски цивили.
Цела историја лижеме чмар на исток-запад, НАТО-Русија, Дпмне-Сдс, и никако лекцијата да си научиме.
Секогаш е некој друг крив, никако не сме си криви ние самите, скраја да е за светци ко нас да сносат одговорност за нешто.
Најлигава генерација сме во два милениуми нација, ама дркајте на нуклеарки, нема гајле.
Така викавте и за Леопардите и Челинџерите.Првата пратка Абрамси, поинтензивно ќе се рокаат руски нацисти како што проаѓа време.