Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.023
- Поени од реакции
- 83.447
И за Аљаска.Фала за објаснување. За Финска не стасаа.
Gesendet von meinem SM-S901B mit Tapatalk
И за Аљаска.Фала за објаснување. За Финска не стасаа.
Не гледам како ова прашање придонесува на дискусијата.А колку бази имаат сојузниците на територија на САД?
Вазалите не прават бази на територијата на господарите.А колку бази имаат сојузниците на територија на САД?
Некогаш навистина помислувам дека имаш сериозни пречки во развојот... После ми текнува дека не се само пречки, туку огромни непоместливи блокади.САД има бази во сојузнички земји. Драматично. Нека направи и Русија.
Фала Ване секогаш кога нешто е високо за тебе наоѓаш пречки во развој. Тажно.Автоматски споено мислење:
Вазалите не прават бази на територијата на господарите.
Некогаш навистина помислувам дека имаш сериозни пречки во развојот... После ми текнува дека не се само пречки, туку огромни непоместливи блокади.
И тоа како придонесува кога кај вазалите имаш еден куп бази, а кај господарот ниту една, незнам дали си уопште информиран дека и во Јапонија и Кореа имаш еден куп војници, еден куп во персискиот залив, ама баш насекаде, па дури и имаш официјални барања на легални влади (Сирија и Ирак) да си одат ама они не сакаат.Не гледам како ова прашање придонесува на дискусијата.
Сојузниците не се супер сила. САД е супер сила. Русија и Кина, исто така не дозволуваат туѓи бази на своја територија, затоа што се супер сили. Индија исто.А колку бази имаат сојузниците на територија на САД?
Ako smeam da zabelezam, malku cuden outfit za "medicinari"...Прегледај го приврзокот 377264
Дефинитивно во Украина не војува ОТАН, така е нели Клинтон?
Овие двајца “медицинари“ заминале да убиваат Руси и завршиле така што биле убиени од Руси -карма.
Затоа и завршиле како една лажичка мелено кафе..Ako smeam da zabelezam, malku cuden outfit za "medicinari"...
Сите загинати странци се или медицинари, готвачи, возачи или учествуваат во евакуацијата на цивилното население.Ako smeam da zabelezam, malku cuden outfit za "medicinari"...
изгледа тој соседниот ПА систем се спаси и не експлодираше од близината на првата експлозија
Не, или барем така изгледа во првите моменти. Но не ми се верува таква сочна цел дека така ја оставиле, што веќе е откриена и достапна.изгледа тој соседниот ПА систем се спаси и не експлодираше од близината на првата експлозија