- Член од
- 15 јуни 2013
- Мислења
- 1.782
- Поени од реакции
- 2.760
Озбилно?Гледам за аутизам зборите, негде читав дека Ајнштајн бил аутистичен, почнал да збори на 4 години, Бил Гејтс исто така е аутистичен, а и мојот омилен глумец Ентони Хопкинс.
Озбилно?Гледам за аутизам зборите, негде читав дека Ајнштајн бил аутистичен, почнал да збори на 4 години, Бил Гејтс исто така е аутистичен, а и мојот омилен глумец Ентони Хопкинс.
Па мислам имаш гугл....Озбилно?
+Elon MuskГледам за аутизам зборите, негде читав дека Ајнштајн бил аутистичен, почнал да збори на 4 години, Бил Гејтс исто така е аутистичен, а и мојот омилен глумец Ентони Хопкинс.
очигледно си лечите комплекси тука на форумот, детето секој ден оди кај баба му и дедо му. Проблемо е што не дака ни да ме слуша веќе бидејќи нон стоп јас сум лоштиот полицаец, а тие добриот. И јас најдов каде совет да барам …Очигледно е дека сите заборавивте дека се работи за детенце од само 2 години, кое воспитување, кои бакрачи расправате.
Дотичната мајка не ги сака свекрвата и свекорот и ги казнува со тоа што не го пушта детенцето да си ги гушне баба и дедо.
А кој го воведе тој систем на лош полицаец/добар полицаец ?очигледно си лечите комплекси тука на форумот, детето секој ден оди кај баба му и дедо му. Проблемо е што не дака ни да ме слуша веќе бидејќи нон стоп јас сум лоштиот полицаец, а тие добриот. И јас најдов каде совет да барам ...
da jas sum ne vrabotena i si go cuvam deteto , izleguvame shetame , go mesham so drugarcinja na negova vozrast , go nosam na lulashki , go nosam vo igroteka i mn dr raboti dodeka. Toa nekogash odbiva i toa go pravi so mene sekogash gi bara baba i dedo. Ne sudete bez zda znaete so kakvi napori jas se soocuvam. I kolku davam od sebe. Nemam izlezeno na kafe sama. Sekoe vreme gledam do go pominam zaedno so nego.А кој го воведе тој систем на лош полицаец/добар полицаец ?
И што велиш, кај кого лежи проблемот, а кај кого лежи решението на проблемот ?
Еве ти малку помош: Си размислил ти да поминуваш повеќе време со детето, наместо бабите и дедовците ?
Ради тоа што си невработена ти е досадноda jas sum ne vrabotena i si go cuvam deteto , izleguvame shetame , go mesham so drugarcinja na negova vozrast , go nosam na lulashki , go nosam vo igroteka i mn dr raboti dodeka. Toa nekogash odbiva i toa go pravi so mene sekogash gi bara baba i dedo. Ne sudete bez zda znaete so kakvi napori jas se soocuvam. I kolku davam od sebe. Nemam izlezeno na kafe sama. Sekoe vreme gledam do go pominam zaedno so nego.
Tochno toa e i tvojot problem!!!da jas sum ne vrabotena i si go cuvam deteto , izleguvame shetame , go mesham so drugarcinja na negova vozrast , go nosam na lulashki , go nosam vo igroteka i mn dr raboti dodeka. Toa nekogash odbiva i toa go pravi so mene sekogash gi bara baba i dedo. Ne sudete bez zda znaete so kakvi napori jas se soocuvam. I kolku davam od sebe. Nemam izlezeno na kafe sama. Sekoe vreme gledam do go pominam zaedno so nego.
Тогаш значи е обратното: премногу му удоволуваш.da jas sum ne vrabotena i si go cuvam deteto , izleguvame shetame , go mesham so drugarcinja na negova vozrast , go nosam na lulashki , go nosam vo igroteka i mn dr raboti dodeka. Toa nekogash odbiva i toa go pravi so mene sekogash gi bara baba i dedo. Ne sudete bez zda znaete so kakvi napori jas se soocuvam. I kolku davam od sebe. Nemam izlezeno na kafe sama. Sekoe vreme gledam do go pominam zaedno so nego.