Тој што ќе го фати Платини може и да го прогласат за Личност за деценијата. Платини да го фатат треба уште многу леб да јадат.А што мислиш непостои криминал , па затоа не се фатени досега !? Ах бе сине , сине
Тој што ќе го фати Платини може и да го прогласат за Личност за деценијата. Платини да го фатат треба уште многу леб да јадат.А што мислиш непостои криминал , па затоа не се фатени досега !? Ах бе сине , сине
Значи далеку од приказна ... чиста реалностТој што ќе го фати Платини може и да го прогласат за Личност за деценијата. Платини да го фатат треба уште многу леб да јадат.
Не е само Скопје контра Хари.Цела Македонија е.без навреда ама цело скопје 12 години за ташак не можите да му се фатите, реизбран че биди, од проверени информации
Абе сега еден фудбал шо имаме со Хари...Додуша, греота е да му замериме, сепак до четвртфинале на Европсково стигнавме, за натака до фудбалерите е...Абе ако не е Хари ни фудбал че има ни ништо .Со Платини е врзан ако го смена Хари нема ни фудбал да се игра ни ништо
а ние од скопје пошто за ташак не можеме да му се фатиме,вие од прилеп врвен фудбал се изнагледавте..Ебате шутраците.Абе ако сака албанец нека е нека го оправи фудбалот и нека не краде ко овој,ме заболе дали од скопје е или от Прилеп.без навреда ама цело скопје 12 години за ташак не можите да му се фатите, реизбран че биди, од проверени информации
Мајмуни...Ја не знам што толку го бранат прилепчани,они ко да не живеат у оваа држава,малку им беше што ја уништи победа,па уште го бранат.
Ее тој од кога се мести,на тоа место ама ајде не ми се веруа дека може да биде полошо од што е сега.Како што кажав вчера „неуништив е„ додека има овци ќе има волна, а кој е пак тој Масар Омерагич уште името кога ќе му го прочитам одма ми смрди на мито, корупција и наместени натпревари, нема ли некој асален да се спортистави на баграта која го уништи МАК фудбалот.
Ја уште се надевамНема, зошто сега нема кого да разрешат Затоа и го напрае све ова Хари, нема крај на неговите игре...а некои од овде се радуваат мислејќи дека си дал оставка...