Вонземјани, НЛО...

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,1%
  • Не

Гласови: 459 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.193
Член од
1 февруари 2008
Мислења
12
Поени од реакции
1
Според мене постојат, но не во форма која може да си ја замисли човекот.

tuka podrzuvam,tie bi trebalo da se sustestva koi nastanale spored drugi uslovi, mnogu porazlicni od nasite,pa spored toa ne bi trebalo voopsto da ne nalikuvaat na nas ili na nesto sto sme videle.Mislam deka postojat,a toa dali se inteligentni i dali ne posetuvaat so nivnite letecki cinii...hmm...tuka sum vozdrzana,iako ne veruvam mn vo toa.:toe:

Сапун

. . .
Член од
10 јули 2007
Мислења
1.642
Поени од реакции
4
АБе ако гледавте Миленко ке видевте дека појстојат.....снимки од НАСА објавени имаше.Чоекот шо ги дал во јавноста сега е мртов :)
Јас Гледав.Најмногу ме зачуди што рече дека од ТАЈНИ БАЗИ во АМЕРИКА
Со некој ЛАСЕРСКИ оружја ги бркаат НЛО-ата од Земјата.Имаше баш и снимка од некој сателит како НЛО бега од некоја светлина испратена од Земјата

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Да, постојат секако, се сложувам со некои од вас, постојат во форма во која ни човекот не може да ги замисли.

Абе можда на нив не им ги треба нашите услови за живот, не им треба вода и кислород. Човештвото уште ништо не знае. Само претпоставки и претпоставки..
И не верувам дека некогаш ќе се дознае вистината.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ред како што прочита погоре може има луѓе што ја знаат вистината и многу повеќе од тоа.

aussie

Shark
Член од
7 февруари 2008
Мислења
13
Поени од реакции
0
Јас верува дека постои. Ако се оди веќе на она раѓањето на Исус и се верува во тоа ете дека е Господов син тогаш треба да се запрашаме како тоа била забременета Марија? Значи таа сила мора да дошла надвор од земјата. Ангелите се само еден вид на тие наши посетители кои доаѓале на земјата.Нели тој што не створил мора да доаѓа и да види како се развива неговото створение.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Има луѓе што ја знаат вистината а тоа се оние кои работат во НАСА и кои се заколнати да не изнесуваат никакви информации(или следува убиство на нивните фамилии и најблиски).

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Има луѓе што ја знаат вистината а тоа се оние кои работат во НАСА и кои се заколнати да не изнесуваат никакви информации(или следува убиство на нивните фамилии и најблиски).
Да, а шо си мислиш досега не му светнало на некој, преку к** ако ми ги отепаат сите ама важно е светот да ја знае вистината. Немој вака =)
NASA гарант има од оние од MIB "neuralizer" =)

We'll never find out the truth.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ред како што прочита погоре може има луѓе што ја знаат вистината и многу повеќе од тоа.
Ама МОЖДА ИМА. : ) )
А што ако нема?
Не верувам дека има, сепак.
Абе ви велам, слабо е развиено човештвото за вакви работи, иако ние мислиме дека многу е развиено со компјутериве.
Слаби сме, слаби.
Можда пак вонземјаните знаат дека ние постоиме. Можда се невидливи.
Ништо не е исклучено бе..

U

UnholY

Гостин
Oд кај знаеш дека не се појавени? :)
Па, во јавноста стварно кружат многу фотографии и снимки , ама како да се верува во нив, кога и покрај тоа што изгледаат толку уверливи и вистинити сите знаеме и познато ни е шо прави монтажата на денешницава....
Сепак, имаше баш гледав на Канал 5 од поодамна, Миленко имаше една многу интересна тема за ова во неговата емисија и стварно прикажа доста интересни слики и видео снимки кои изгледаа доста уверливо,а исто така и прикажа неколку снимки на кои зборуваа луѓе за тоа како снимиле НЛО, ама во овој случај не беа обични граѓани туку пилоти во воената армија, само не ми текнува од каде беа ,ама се мислам од Мексико...
Исто така беше прикажана и снимка во која се зборуваше дека првиот контакт на НЛО со човекот бил за време на втората светска војна... во видеото јасно можеше да се види како припадниците на американската армија пукаат во воздухот притоа користејќи тешка противвоздушна артилерија, и додека сите се прашувале по кого се пука на видеото сепак јасно се гледаат неколку НЛО летала кои всушност се целта на американските војници....

Има како шо кажав многу докази за постоење на НЛО, исто така се тврди и дека НАСА држи во тајност многу работи кои треба да бидат откриени....

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Сигурен сум дека постојат.. Галаксијата е нема крај.. Не е чудо да постојат..

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Па нормално, чудо ќе е да не постојат. : )

Ама ја си мислам дека се многу поразвиени од нас. Мислам психички.
Нешто ми вели така, па сега не знам...

Си мислам на борба: Човек-НЛО, додека вие си мислите на борба: ВМРО-СДСМ. :)

Сепак ни моево мислење не е докажано. Се уште не може да дознаеме ни дали постојат НЛО, многу сме слаби...мислам човештвото уште не е многу развиено. :)

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Сигурно има вонземјани.. Сигурен сум дека надвор од сончевиот систем постојат уште 100000 планети, па сигурно има живот на некоја од нив

Kajgana Shop

На врв Bottom