Вонземјани, НЛО...

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,1%
  • Не

Гласови: 458 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.192

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.865
Поени од реакции
21.672
И да е така, ти пак мешаш баби и жаби. Варжиња и Фатима врска немаат едно со друго.
Така е.
Ај објасни што е различно.
Првото е екстратерестриал, а фторото е пречесна мајчица богородица.Исперени мозоци до јаја.Тој што мислите дека е нереално е можда нели, а ваше севишно и реално е чисто пјур и божансфено.

И даље,после толко године,од сфи на форум,на тебе највише ти се чуду што си слеп сс широко отфорени очи.

Што виде сестра Лучија?
Некакаф елеиен ентитет или слику и прилику од икону на коју ви остављате зејтин паре и горите восак?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.239
Поени од реакции
84.249
Така е.
Ај објасни што е различно.
Првото е екстратерестриал, а фторото е пречесна мајчица богородица.Исперени мозоци до јаја.Тој што мислите дека е нереално е можда нели, а ваше севишно и реално е чисто пјур и божансфено.

И даље,после толко године,од сфи на форум,на тебе највише ти се чуду што си слеп сс широко отфорени очи.

Што виде сестра Лучија?
Некакаф елеиен ентитет или слику и прилику од икону на коју ви остављате зејтин паре и горите восак?
Нема никакви индиции за тоа во Фатима дека било НЛО.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.865
Поени од реакции
21.672
Нема никакви индиции за тоа во Фатима дека било НЛО.
А што било? Што мислиш ти или што знаеш за да тфрдиш овакој?

Гледа ли интервјуа на стотици очевидци кои тфрдесфа дека некакаф флаинг обџект,прејјако осфетлен,сјајан како сто слн'ца,спуштија се над периферију на село.После га снемало како и сфако нло.

На неколко различни интервјуа и доку извори исто зборесфа сфи мештани.
Или тебе ти улегна у главу дека е нешто ваше ангелско и православно,устфари тамо е католичко.Или е небитно кд е у питање ваша догма дека еден е госпо и треа да сте понизни и да ќутите и да веруете.

Ви немате сфое ја.

Ти што мислиш искрено.
Што е финта сс Варжињу,а што сс Фатиму.
Розвел?
А други приказне?
Воскресение?
Доказ?

Штамаааааа...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.239
Поени од реакции
84.249
Абе и ја како тебе иду на адхом ама ја барем не бегам од дискусију како некое пиче.

Старо пиче.
Немам време, другар.
Не можам ја да си дозволам да влегувам у дискусија со секого. Ќе треба букваклно цел ден на форумов да поминам.
Затоа ги бирам дискусиите.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.865
Поени од реакции
21.672
Немам време, другар.
Не можам ја да си дозволам да влегувам у дискусија со секого. Ќе треба букваклно цел ден на форумов да поминам.
Затоа ги бирам дискусиите.
Hahahahah

Ти и такој дремеш цел дн на форум.Не би кажаја дека ги бираш дискусие.Бегаш како пиче.Не ти е у домен овај дискусија зшто не су спомнати шиптаpи,груевски,знамиња,мицкофски,попис и база авијано у Италију.

Ја ти кажа,стави едну голему реченицу у потпис,опфати ги сфи овија погоре и немора ништо да пишуеш,само стави по едну тачку у сфаку тему
Проѕиран си и прочитан.

Ако немаш што да каеш на нло тему,не ме цитирај дали мешам бабе и жабе.
Не дека немаш време,врску немаш.

• Ми се допаѓа
Reactions: 831

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.865
Поени од реакции
21.672
Според парва и Исус бил екстратерестриал.
Еве јави се и фторо старо пиче.
Не,Исус е обичан човек,у кој ви слепо веруете дека е полубог,тоес син божји.
Нешто као Херкулес или Минос,син на Зевса и Европу.

Слепци,а толко убаф природан дар су очи.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.905
Поени од реакции
42.604
Еве јави се и фторо старо пиче.
Не,Исус е обичан човек,у кој ви слепо веруете дека е полубог,тоес син божји.
Нешто као Херкулес или Минос,син на Зевса и Европу.

Слепци,а толко убаф природан дар су очи.
Сви су екстратерестријалци, у пустињу правили некои дубаре сс људи. Им палеле светла да мислиф дека е некое божанство.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.865
Поени од реакции
21.672
Сви су екстратерестријалци, у пустињу правили некои дубаре сс људи. Им палеле светла да мислиф дека е некое божанство.
За да глупаци како вас после 2000 године слепо веруеф,постиф,гориф восак и купуеф факинг зејтин за у цркфу.
Доста разумно мора да признам.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.905
Поени од реакции
42.604
За да глупаци како вас после 2000 године слепо веруеф,постиф,гориф восак и купуеф факинг зејтин за у цркфу.
Доста разумно мора да признам.
Никој тебе не ти налага да веруеш. Ти си само опседнат со верниците, и тоа мислам ти е доволно.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.239
Поени од реакции
84.249
Hahahahah

Ти и такој дремеш цел дн на форум.Не би кажаја дека ги бираш дискусие.Бегаш како пиче.Не ти е у домен овај дискусија зшто не су спомнати шиптаpи,груевски,знамиња,мицкофски,попис и база авијано у Италију.

Ја ти кажа,стави едну голему реченицу у потпис,опфати ги сфи овија погоре и немора ништо да пишуеш,само стави по едну тачку у сфаку тему
Проѕиран си и прочитан.

Ако немаш што да каеш на нло тему,не ме цитирај дали мешам бабе и жабе.
Не дека немаш време,врску немаш.
доста више плачење

и самиот знаеш дека на форумов ти посветувам токму толку време колку што треба

На крају крајева имаш и други форумџии, можда некој ќе има време да збори за конкретните теми со тебе. Не очајувај.

Kajgana Shop

На врв Bottom