парва
errorhead
- Член од
- 12 јуни 2014
- Мислења
- 3.865
- Поени од реакции
- 21.672
Стар си и мутаф си.мешаш баби и жаби
Стар си и мутаф си.мешаш баби и жаби
И да е така, ти пак мешаш баби и жаби. Варжиња и Фатима врска немаат едно со друго.Стар си и мутаф си.
Така е.И да е така, ти пак мешаш баби и жаби. Варжиња и Фатима врска немаат едно со друго.
Нема никакви индиции за тоа во Фатима дека било НЛО.Така е.
Ај објасни што е различно.
Првото е екстратерестриал, а фторото е пречесна мајчица богородица.Исперени мозоци до јаја.Тој што мислите дека е нереално е можда нели, а ваше севишно и реално е чисто пјур и божансфено.
И даље,после толко године,од сфи на форум,на тебе највише ти се чуду што си слеп сс широко отфорени очи.
Што виде сестра Лучија?
Некакаф елеиен ентитет или слику и прилику од икону на коју ви остављате зејтин паре и горите восак?
А што било? Што мислиш ти или што знаеш за да тфрдиш овакој?Нема никакви индиции за тоа во Фатима дека било НЛО.
Абе и ја како тебе иду на адхом ама ја барем не бегам од дискусију како некое пиче.апчињата
брзо!
дур не си напраил беља
Немам време, другар.Абе и ја како тебе иду на адхом ама ја барем не бегам од дискусију како некое пиче.
Старо пиче.
HahahahahНемам време, другар.
Не можам ја да си дозволам да влегувам у дискусија со секого. Ќе треба букваклно цел ден на форумов да поминам.
Затоа ги бирам дискусиите.
Еве јави се и фторо старо пиче.Според парва и Исус бил екстратерестриал.
Сви су екстратерестријалци, у пустињу правили некои дубаре сс људи. Им палеле светла да мислиф дека е некое божанство.Еве јави се и фторо старо пиче.
Не,Исус е обичан човек,у кој ви слепо веруете дека е полубог,тоес син божји.
Нешто као Херкулес или Минос,син на Зевса и Европу.
Слепци,а толко убаф природан дар су очи.
За да глупаци како вас после 2000 године слепо веруеф,постиф,гориф восак и купуеф факинг зејтин за у цркфу.Сви су екстратерестријалци, у пустињу правили некои дубаре сс људи. Им палеле светла да мислиф дека е некое божанство.
Никој тебе не ти налага да веруеш. Ти си само опседнат со верниците, и тоа мислам ти е доволно.За да глупаци како вас после 2000 године слепо веруеф,постиф,гориф восак и купуеф факинг зејтин за у цркфу.
Доста разумно мора да признам.
доста више плачењеHahahahah
Ти и такој дремеш цел дн на форум.Не би кажаја дека ги бираш дискусие.Бегаш како пиче.Не ти е у домен овај дискусија зшто не су спомнати шиптаpи,груевски,знамиња,мицкофски,попис и база авијано у Италију.
Ја ти кажа,стави едну голему реченицу у потпис,опфати ги сфи овија погоре и немора ништо да пишуеш,само стави по едну тачку у сфаку тему
Проѕиран си и прочитан.
Ако немаш што да каеш на нло тему,не ме цитирај дали мешам бабе и жабе.
Не дека немаш време,врску немаш.