Иначе сите овие автори се појавуваат во 70 сетите години а ова со боговите дека се вонземјани
Season 2, Episode 2: Who Mourns for Adonais?
Original Air Date—22 September 1967
A powerful being claiming to be the Greek god Apollo appears and demands that the crew of the Enterprise disembark onto his planet to worship him.
Уствари се што пропагираат ваквите конспираси теоретичари ке го најдете во епизодите на стар трек оригиналните серии и после само си се надградувале со нови приказни
Заклучок Авторите премногу гледале стар трек
Ај малку да ти помогнам, гледам заглави.
Почни да истражуваш за почетоците на Star Trek, и како дошол Gene Roddenberry до идејата за серијата. The Federation е копија од информациите кои ги добиле Vril култистите од страна на Алдебаранците, дека постои федерација на ѕвездени системи во нашата галаксија со свои принципи и методи на дејствување (федерацијата е само една од таквите групи наводно). Тоа е во првата половина на минатиот век. Кога излегува Star Trek? Да не се појави во периодот на двете светски војни?
Истражи исто кој е Sean David Morton, и која е неговата поврзаност со Gene Roddenberry и како тоа влијаело на создавањето на самата серија.
Потоа, феноменот наречен "Советот на деветмината" (Council of Nine), кој десиминираше информации во 60те и 70те години преку разни луѓе 'канали', и кој практично поврди исти информации за потоењето на федерација и алијанси на светови кај вонземските цивилзаиции.
Вулканците на Star Trek, ептен личат на тие од Tau Ceti. Случајност? Не би рекол. Освен глупавата фризура (Тау Цетијанците одржуваат екстремно кратка фризура кога се помлади, и после навлегувањето во 'периодот на зрелост' пуштаат долга коса и брада на ист начин на кој кај нас ги прикажуваме Кирил и Методиј, пак ќе прашам, коинциденција?), ликот е готово ист, тенот на кожата, шилестите уши, и чудните веѓи. Уште нешто, планетата Vulcan под официјално ознака се знае како 40 Eridani A. Tau Ceti цивилизацијата има колонии во созвездието Eridanus, најразвиената во Epsilon Eridani. Коенциденција по трет пат?
Да не те ранам со информации, земи провери, па врати се. Најлесно е да означиш некој како булшит автор и слично бидејќи други така кажале. Земи сам иницијатива и истражи ја сам материјата и податоците.
neptungate ... brat ... toa sto go kazuvas go podrzuvam so zivot ... pocnuvam da mislam da ne te otkradnat odozgore oti neli znaes deka ne e nogu prifateno da se kazuva istinata vo oci ...
Хаха, фала на подршката. Абе они нека прават што ќе прават. Јас го кажувам тоа што го мислам. Психички растроен или со алуминиумска фолија на глава, не сум некоја мета
.
... pozdrav od mene ... i samo da dopunam za tie sto ne znaat ... vo rozvel ako ne se lazam bese ostanal eden ziv vonzemjanin preku koj na telepatski nacin komuniciraat so negovata civilizacija koja ne e vazna koja e .. a koga pitavte so sto se hranat ??? Epa istiot toj prezivean a voedno i tesko povreden vonzemjanin za da go odrzat vo zivot toj pobaral samo da go prskaat so voda po celoto telo .. na eden nacin izveat od voda .. i sum cital deka imaat stotici bazi pod vodata vo okeanite .. za niv vodata na planetata e nesto skapoceno ..
Alpha Cygnus e преполн со водени светови. претпоставувам окупантот бил од таму? Има верзии дека вонземецот од Розвел бил со човечки изглед како плејаданците, или дека бил од оние што личат на фетуси со големи црни очи. We may never know the definite truth ...
toa e samo edna pricina poradi koja nekoi von zemni civilizacii ne posetuvaat ... ima milioni pricini drugi ... a i navistina e mnogu tesko da se pojavi kopija na nasata rasa .... toa znaci deka treba da "spontano" da se sozdade kopija na sekoe drvo na sekoj kamen na sekoj insekt od planetava .. seto toa celokupno vlijae na nasata rasa ... taka da takva kopija e nogu tesko da se sozdade gore nekade .
Што значи дека посетителите не создале според нивниот лик, и направиле услови на планетава за да еволуираме по сличен пат како нив, или и ние и тие имаме заеднички создател
. Само тоа би ја објаснило сличноста.
neptungejt .. samo napred brat .. informacijata koja ja davas e sveta ... ako bevme germanija a ti bese minister i plasirase takva informacija, sigurno vo nekoja poseta ke bese unisten sose avionot
.. razbiras sto sakam da kazam neli
??? pozdrav ... i samo napred .... eh da ima mnogu kako tebe zivotot ke bide son
.///// pozz .....
Пу, пу не дај боже
Но да, те разбирам, информациите денес се опасна работа. They can get you killed, depending on their nature.
a inace ona discloser project e nogu dobro da se soslusa celoto .. go gledav i nemam zborovi .. tolku izneseni fakti so svedostvo a civilizacijava voopsto nema pojma so se slucuva vo pozadina ccc .. zalno .. no se raduvam deka jas sum svesen za mene i se okolu mene
..... neptun bravo brat .... ponekogas mislam deka treba seriozno da se sozdade nekoja organizacija koja brutalno so site fakti ke napaga postojano against NWO against america .... gi mrazam od jadroto na planetava do poslednata planeta vo son.sistem ..
Некои луѓе се горди на тоа што се општествено освестени личности. Штета што не се свесни/освестени што се случува на глобално ниво, а уште помалку на универзално
. Ќе дојде и тоа еден ден, не се грижи.
NWO ти е всушност стариот светски поредок позајмен од Римското Царство во малку модернизирана верзија. Денес имаме технологија нели? А Римјаните ја имаат посвоено од некој друг, се знае кој
.