Возраст за прв сексуален однос

• Креатор на темата city
  • Време на започнување

љубов,секс,петинг.

• Вкупно гласачи
    109
Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Тоа што денешнала младина практикува секс на 14 години воопшто не го оправдувам.Тие се мали и врска си немаат од таа работа.Како прво треба хигиена,а не само извади и бутни како што праат тие.Па после болести,е ќе има.

I

InF3cTeD

Гостин
Тоа што денешнала младина практикува секс на 14 години воопшто не го оправдувам.Тие се мали и врска си немаат од таа работа.Како прво треба хигиена,а не само извади и бутни како што праат тие.Па после болести,е ќе има.
и не само болести туку има и последици...само кој тоа го сваќа така сериозно на тие години...сеа они тераат "леле другарка ми се еба оти да не и ја" и после ќе се маваат вака :tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
и не само болести туку има и последици...само кој тоа го сваќа така сериозно на тие години...сеа они тераат "леле другарка ми се еба оти да не и ја" и после ќе се маваат вака :tapp:
A што е најтрагично, другарка и не ни била блиску до ебавање, се` се тоа некои ифтирии колку да се биде шема во друштво :tv:

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Зашто бе не е убаво на 14-15 год секс што цел живот ли некој да :drk: ? Абе може и на 13 :sekss:

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
Ovaa mladava generacija e mnogu napredna i kako pominuva se poveke i poveke vreme ke ispadne granicata na 12 godini koga devojka ne e ic razviena.SUM protiv ovaa granica ne veruvam deka nekoja devojka e sozreana na 14 godini si znam po mene... posle 18 godini moze sekoja devojka da razmisluva za sex :pipi:
jas se kladam ti uste na 14 si se bocnala :helou:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Според последните податоци, во Македонија просечната возраста за првиот сексуачен однос е поместена на 14 години, што мислите дали е тоа добро или лошо? Со фактот дека пред само неколку години беше до скоро 17 години.
Се чудам од кај овие податоци :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom