Need for Speed: Death to PedestriansКај се пазев од манијачишта на пешачки сеа ќе треба да се пазам и од дечурлана со хормони во глава со ногата на педала до даска.
И вака и онака ќе треба да пазиш само што сега возат легално.Кај се пазев од манијачишта на пешачки сеа ќе треба да се пазам и од дечурлана со хормони во глава со ногата на педала до даска.
Ах, колку толку имаа страв некои да не ги фати полиција, поготово тие што немаа татко - мајка на функција или што се знае со некого па што се знае со некого...И вака и онака ќе треба да пазиш само што сега возат легално.
ха бе, види вака другар, никој нема да држи педала до даска, оти на 16 годишна возраст барем имаш свест шо се можи да напрајш, инаку еден поздрав до сите покварени копилиња и кападаии што возат увезени коли низ град, што мотат волан со една рака ко незнам шо да е и бркат курназлаци низ град, а уствари 2 по 5 немат в џеб, (можи некој ке се препознај) е од таква будала за малце ке не земеше нас в кола, ја би се пазел од таков идиот поќе него од малолетник,а инаку за 3 месеци прам 18, го вовеле не го вовеле законот, иту преку, и така почнувам автошкола за едно две недели.Кај се пазев од манијачишта на пешачки сеа ќе треба да се пазам и од дечурлана со хормони во глава со ногата на педала до даска.
нулта толеранција е и за сите возачи колку што знамГо подржувам законов подобро да полагаат на 16 отколку да крадат од дома коли или на диво да возат ,но барам да биде строг за новиве млади возачи.Ограничување на кубикажа на автомобилот и нулта толеранција за алкохол.
ха бе, види вака другар, никој нема да држи педала до даска, оти на 16 годишна возраст барем имаш свест шо се можи да напрајш, инаку еден поздрав до сите покварени копилиња и кападаии што возат увезени коли низ град, што мотат волан со една рака ко незнам шо да е и бркат курназлаци низ град, а уствари 2 по 5 немат в џеб, (можи некој ке се препознај) е од таква будала за малце ке не земеше нас в кола, ја би се пазел од таков идиот поќе него од малолетник,а инаку за 3 месеци прам 18, го вовеле не го вовеле законот, иту преку, и така почнувам автошкола за едно две недели.
Поарно ке беше Ц категорија да ја намалат нешто да е од 18, а не ова, според мене ова е чисто за пари, ништо друго, ако мене на автошкола ме кошта 25.600, па за ова гарант ке е преку 30.000 се на се...
Ај види убаво што пишав.Нема врска тоа дека 90 посто од сообраќајките се на лица од 18-21. Повеќе сообраќајки ги прават „искусните“ шоферишта кои не даваат жмигавци кога менуваат лента, што вртат полукружно на забранети места, што претекнуваат на пуна итн итн.
Да не ме сфатиш погрешно, ни јас не се согласувам со оваа багателна идеја која ќе служи за пумпање пари, но исто така не се согласувам и со процентот на сообраќајките кој го наведе.