Возачка А категорија

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување
Член од
24 јули 2008
Мислења
666
Поени од реакции
134
Дали знае некој на која веб страна се проверуваат резултатите од градското возење ? Полагав во Прилеп ама не знам на која страна да проверам да видам колку негативни имам..... знам дека сум паднат, само да знам онака чисто информативно што сум згрешил :D

Член од
20 јануари 2008
Мислења
470
Поени од реакции
462
Дали знае некој на која веб страна се проверуваат резултатите од градското возење ? Полагав во Прилеп ама не знам на која страна да проверам да видам колку негативни имам..... знам дека сум паднат, само да знам онака чисто информативно што сум згрешил :D
http://www.sicam.mk/

Член од
11 мај 2015
Мислења
17
Поени од реакции
2
Луѓе извинете вака што отварам нова тема за ваква ситна работа, али барав и не најдов тема за возачка дозвола па да си прашам вака.. откако ќе се сликаш за возачка и ти речат за околу 10 дена ќе биде, тогаш ли сигурно ја даваат или после 15 или дури 2 месеци? Оти се сеќавам едно другарче ми кажа чекал 2 месеци за возачката.. али пред неколку години, не сеа. Што мислите, некој тазе што полагал да ми каже како е? Фала ви.

Член од
11 мај 2015
Мислења
17
Поени од реакции
2
Јас озбилно прашав а ако ми кажеш сега дека озбилно си кажа, тогаш прочитај мојот пост уште еднаш и види дали прашав за тогаш како било или за сега..... ако можеш да помогнеш, помогни. На некој и малите работи му се битни.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.161
Јас озбилно прашав а ако ми кажеш сега дека озбилно си кажа, тогаш прочитај мојот пост уште еднаш и види дали прашав за тогаш како било или за сега..... ако можеш да помогнеш, помогни. На некој и малите работи му се битни.
Ако гледаш кој колку чекал се зависи од период, ако ти рекле 10 дена значи се 10. Јас почекав 14 дена, а во меѓувреме си возев со документ издаден од комисијата.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
за една недела јави се,може да биде готова.Ако не,чекај 10-15 дена,ќе ти биде готова.[DOUBLEPOST=1440977967][/DOUBLEPOST]
Ако гледаш кој колку чекал се зависи од период, ако ти рекле 10 дена значи се 10. Јас почекав 14 дена, а во меѓувреме си возев со документ издаден од комисијата.
не проаѓа тој кај сообраќајна полиција,така да боље да се стрпи.

Член од
11 мај 2015
Мислења
17
Поени од реакции
2
а на кој број да се јавам да ги прашам, или треба на шалтер да појдам?

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
sega nema tolku guzvi ,pa ja izdavat za otprilika 10 dena .....porano imashe guzva zoshto site morashe da gi zamenime vozachkite so novi ..sega nema guzva ....chestitki za dozvolata

Член од
11 мај 2015
Мислења
17
Поени од реакции
2
Фала оса. а иначе со тој документ не смееш да возиш, со уверението.

»gêlê«

Delete!
Член од
17 декември 2010
Мислења
254
Поени од реакции
77
Јас можам да ти кажам од прилика за 10 работни дена т.е 2 недели, зависно од то дали имало гужва +- 3 дена. :)

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Фала оса. а иначе со тој документ не смееш да возиш, со уверението.
Не смееш да возиш со потврдата. За мотор (50 кубика) праат исклучок (демек еве положив се сликав, чекам да ја земам), а со кола несмееш да излезеш со таа потврда, исто како да немаш положено. Од искуство ти кажувам.

G

garthok

Гостин
Каков е сега законот за почетници, дали ако се постари од 25 години забрането ќе им биде да возат после 23:00?

Kajgana Shop

На врв Bottom