Возачка А категорија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Дали знае некој на која веб страна се проверуваат резултатите од градското возење ? Полагав во Прилеп ама не знам на која страна да проверам да видам колку негативни имам..... знам дека сум паднат, само да знам онака чисто информативно што сум згрешил :D

Дали знае некој на која веб страна се проверуваат резултатите од градското возење ? Полагав во Прилеп ама не знам на која страна да проверам да видам колку негативни имам..... знам дека сум паднат, само да знам онака чисто информативно што сум згрешил :D
http://www.sicam.mk/

Луѓе извинете вака што отварам нова тема за ваква ситна работа, али барав и не најдов тема за возачка дозвола па да си прашам вака.. откако ќе се сликаш за возачка и ти речат за околу 10 дена ќе биде, тогаш ли сигурно ја даваат или после 15 или дури 2 месеци? Оти се сеќавам едно другарче ми кажа чекал 2 месеци за возачката.. али пред неколку години, не сеа. Што мислите, некој тазе што полагал да ми каже како е? Фала ви.

Јас озбилно прашав а ако ми кажеш сега дека озбилно си кажа, тогаш прочитај мојот пост уште еднаш и види дали прашав за тогаш како било или за сега..... ако можеш да помогнеш, помогни. На некој и малите работи му се битни.

Јас озбилно прашав а ако ми кажеш сега дека озбилно си кажа, тогаш прочитај мојот пост уште еднаш и види дали прашав за тогаш како било или за сега..... ако можеш да помогнеш, помогни. На некој и малите работи му се битни.
Ако гледаш кој колку чекал се зависи од период, ако ти рекле 10 дена значи се 10. Јас почекав 14 дена, а во меѓувреме си возев со документ издаден од комисијата.

за една недела јави се,може да биде готова.Ако не,чекај 10-15 дена,ќе ти биде готова.[DOUBLEPOST=1440977967][/DOUBLEPOST]
Ако гледаш кој колку чекал се зависи од период, ако ти рекле 10 дена значи се 10. Јас почекав 14 дена, а во меѓувреме си возев со документ издаден од комисијата.
не проаѓа тој кај сообраќајна полиција,така да боље да се стрпи.

а на кој број да се јавам да ги прашам, или треба на шалтер да појдам?

sega nema tolku guzvi ,pa ja izdavat za otprilika 10 dena .....porano imashe guzva zoshto site morashe da gi zamenime vozachkite so novi ..sega nema guzva ....chestitki za dozvolata

Фала оса. а иначе со тој документ не смееш да возиш, со уверението.

Јас можам да ти кажам од прилика за 10 работни дена т.е 2 недели, зависно од то дали имало гужва +- 3 дена. :)

Фала оса. а иначе со тој документ не смееш да возиш, со уверението.

Не смееш да возиш со потврдата. За мотор (50 кубика) праат исклучок (демек еве положив се сликав, чекам да ја земам), а со кола несмееш да излезеш со таа потврда, исто како да немаш положено. Од искуство ти кажувам.

Каков е сега законот за почетници, дали ако се постари од 25 години забрането ќе им биде да возат после 23:00?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom