Вода (H2O). Колку често пиете?

*Lost_Soul*

I_I 3 I_I
Член од
31 јануари 2008
Мислења
158
Поени од реакции
0
Пијам многу вода може да се каже 3-4 литри дневно, без разлика зимно или летно време.Прво шо правам насабајле кога станувам е пиењето вода. Секогаш имам со себе шише вода во ташнаа

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
во летниот период пијам до 2 литри дневно, а во зима повеке пијам чаеви.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Во лето се разбира пијам повеќе ...а во зима не толку ...:pipi:

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Водата ми е омилен пијалок, уживам да пијам вода; пијам по 2,5-3 литри дневно, во лето и повеќе, и воопшто сакам вода, сакам да бидам во вода... којзнае што сум била во претходниот живот:wink:

Член од
29 декември 2008
Мислења
114
Поени од реакции
3
voda pijam samo koga sum mnogu zedna a toa se slucuva retko obicno vo zima sum pozedna i togas pijam ili caj bes sejker ili voda

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
вода и зелен чај = регенерејшн = хапинес :smir:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Ееее да не напишеше H2O во заградава не ќе знаевме за шо прајш муабет :).Иначе он топик: вода не пијам скоро ич.Грда ми е, ми горчит. Преку сила ак сум се напила во последниве 5 години, 20 пати, а можда и помалце.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ееее да не напишеше H2O во заградава не ќе знаевме за шо прајш муабет :).Иначе он топик: вода не пијам скоро ич.Грда ми е, ми горчит. Преку сила ак сум се напила во последниве 5 години, 20 пати, а можда и помалце.
Жива си уште или ни пишуваш од другата страна? :vozbud: Како можеш да преживееш без вода?! :toe:

Инаку пијам литро вода дневно па и повеќе.

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Жива си уште или ни пишуваш од другата страна? :vozbud: Како можеш да преживееш без вода?! :toe:

Инаку пијам литро вода дневно па и повеќе.
Ако се заебаваш - хаха
а ако не се заебаваш - постоет и сокој

Член од
13 август 2008
Мислења
151
Поени од реакции
15
Ако има врска тоа H2O, тогаш јас а и сите на форумов (освен можеби некои кои сакале да експериментираат) немаме пиено. Инаку Н2О е хемиски чиста вода којашто ја нема никаде освен ако не е добиена при процес на дестилација. И ова не е за да се правам паметен, туку бидејќи ти проба да бидеш интересен:smir:
Инаку 0.5l отприлика.

Kajgana Shop

На врв Bottom