Влијанието на интернет трендовите врз децата, ризици и начини за заштита

Член од
13 април 2021
Мислења
3.243
Поени од реакции
10.865
Мајката е таа која го формира карактерот на детето, и биолошки да земеме постои конекција помеѓу мајката и детето. Таткото е тука да асистира во првите години од животот а после тоа може да има и треба да има и поголема улога. Целата заебанција е што личноста се формира у првите 10 па и помалку год. а се после тоа е манифестација на сето тоа.
Мајката и таткото заедно влијаат и придонесуваат во развојот и формирањето на личноста.
 
Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.459
Мајката мајката мајката.

Кога ќе добиеш дете скроз небитна е конкуренцијата меѓу мајката и таткото. И двајцата родители се битни за детската фигура и еднакво треба да учествуваат во воспитувањето на детето.
Да, мајката! Детето буквално животот му зависи од мајката првите неколку години од животот. И двајцата родители биле битни велиш, а при развод старателството над детето/децата веднаш се доделува на мајката. Според судот, мајката била подобар родител од таткото. А судот се потпира токму на феминистичката демагогија ширена од феминистички психолози, педијатри и педагози дека мајката е подобар родител од таткото- што е изведено од феминистичкиот поглед врз човештвото дека жената е подобар човек од мажот. Па штом сте толку подобри, посјајни и неверојатни, ви е дадена шанса да се докажете.
Твојот табор вели дека сте биле подобри родители. Што не се нафатите да докажете?
 
Член од
3 јуни 2018
Мислења
308
Поени од реакции
134

Kajgana Shop

На врв Bottom