- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.319
- Поени од реакции
- 26.255
кои си ги оставаат пријателите и поддржувачите на цедило да живеат со мене.
кои си ги оставаат пријателите и поддржувачите на цедило да живеат со мене.
Будимпешта нема више благе везе со ова тука, нит се кандидира на избори.Во право си, затоа гласам за Заев иако е од другото крило на партијата.
Не сакам кукавици како бегалецот во Будимпешта кои си ги оставаат пријателите и поддржувачите на цедило да живеат со мене.
Штабските стаорци северџански кога зајко им ќења у уста, тоа го правдаат како неговите лајна се пробиотски и добри за цревната флора, полни со витаминиБудимпешта нема више благе везе со ова тука, нит се кандидира на избори.
Исти курац се и подржувачите на Заев и подржувачите на Груевски. И двете групи ама баш ич кур не ги боли за Македонија.Штабските стаорци северџански кога зајко им ќења у уста, тоа го правдаат како неговите лајна се пробиотски и добри за цревната флора, полни со витамини
а демек остана некој што му дојде до Македонија?Исти курац се и подржувачите на Заев и подржувачите на Груевски. И двете групи ама баш ич кур не ги боли за Македонија.
Ми ја срамиш славната Деварца ....и членовите на СДС од Дебарца се луѓе со колку толку морал(градоначалникот се придружи на протестите за отварање на депонија во Годивје)Во право си, затоа гласам за Заев иако е од другото крило на партијата.
Не сакам кукавици како бегалецот во Будимпешта кои си ги оставаат пријателите и поддржувачите на цедило да живеат со мене.
Не е така Илко.Ако, само да нема комшии од источна Македонија, така ли е @HolyDebarca
Има има ако победат овие ќе дојде и овој од таму (од кога си ги превесла потчинетите).Будимпешта нема више благе везе со ова тука, нит се кандидира на избори.
Е сега и ти од кај ги сврза Годивје со грујо не ми е јасноМи ја срамиш славната Деварца ....и членовите на СДС од Дебарца се луѓе со колку толку морал(градоначалникот се придружи на протестите за отварање на депонија во Годивје)
A подржувачите на Ахмети? Да знам која фракција да ја заземам во која нема да бидам деградиран како гласачИсти курац се и подржувачите на Заев и подржувачите на Груевски. И двете групи ама баш ич кур не ги боли за Македонија.
Еее ајај сеа Ѓоко тука престанав да читам, не им продавај магла на странциве ќе помислат вистина збориш...Душа дава за ВМРО
Човекот не е жив повеќе и неможам поинаку да ти докажам...но во моето село од Дебарца има повеќе случаи каде луѓето гласаа поинаку него пилитичката определба и членска карта. Има совесни луѓе од двете страни....Еее ајај сеа Ѓоко тука престанав да читам, не им продавај магла на странциве ќе помислат вистина збориш...
Абе ти со Другово да не го имаш помешаноно во моето село од Дебарца
Епа испаѓа дека Проливер си ги возел децата, и тоа паркиран во попладневните саатиАбе ти со Другово да не го имаш помешано
И што да правам за Мерцедесов знаеш дека другото крило е на власт, прашај на Истокот. И тоа на М како што се сеќавам грујо го нарача да си ги вози децата.
Абе види, ти знаеш за кој би гласал ја и повеќето од членството но за мир у куќа мора и малце од другава страна да повладеат.Епа испаѓа дека Проливер си ги возел децата, и тоа паркиран во попладневните саати
еве ти слика од тоа на М гребено со мачките, каде се гледаат поинакви штоп светла и црн ентериер, и еве го ,,истиот,, како си се вози Црпе но со поинакви штопови и беж ентериер...
приватниот бе....има сличен на него и поубав, а од пред 1 година и понов
ПС:Врбјани....
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 303939Прегледај го приврзокот 303940
Автоматски споено мислење:
ПС трет пат...бонус најновиот приватен од копитото...скроз различен од сите 3 други...
Прегледај го приврзокот 303941
да..јас прв сум за тоа, следната Влада после Грујо да одработи најмалку еден мандат. Ако не требало да има промени, немаше да има ни гошни времиња. Ако народот си сака промена на име, двојазичност, отстапки со Бугарија....јас ќе си ги прифатам. народ си гласалАбе види, ти знаеш за кој би гласал ја и повеќето од членството но за мир у куќа мора и малце од другава страна да повладеат.
Инаку од кај е Мицко даскалот бе, по презимево ми личи или полошко или од кај вас Кичео?