Влада на Македонија

Член од
14 август 2006
Мислења
45.552
Поени од реакции
85.152

Не се сите исти, има разлика, не го ситни отпорот, да паднат овие и ко ќе дојдат оние ќе биде подобро...и така среќно си живееа :icon_lol:
закон се Албанците
ваљда го сметаат тоа како каурски пари, па ги грабаат мислејќи дека штета на каурите ќе им прават

види ги фраерите Дебар Струга Сарај
кој смее нив да им каже - зашто бе беемвето ви кошта милион долари?

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
закон се Албанците
ваљда го сметаат тоа како каурски пари, па ги грабаат мислејќи дека штета на каурите ќе им прават

види ги фраерите Дебар Струга Сарај
кој смее нив да им каже - зашто бе беемвето ви кошта милион долари?
Тие се башка вилает, друг е Валија таму :icon_lol:

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.029
Џабе му е портрет кд на улицу у Куманово не смее да се појави без некој да не га вика Теовел :D Цел живот ќе се памти по одлично познавање на повише странски јазици, сељаци ќе си правив фешту сас њега :D
Мене ми имаат кажувано дека уште кога се појави не го сакале во Куманово, дури ни кај него во маало(мислам дека беше Карпош или ти Рајкову куќу).

H

HoT _iCe

Гостин
Мене ми имаат кажувано дека уште кога се појави не го сакале во Куманово, дури ни кај него во маало(мислам дека беше Карпош или ти Рајкову куќу).
Од Банево Трло е и да, освен тија што ги запосли никој друг не га сака, покондурен сељак, што очекуеш.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Колку ме интересира кој од Зевзекманија е член на форумов,или пак само го чита :)

Kajgana Shop

На врв Bottom