Диле Јоргачев
Одделение за заштита на народот
- Член од
- 3 април 2017
- Мислења
- 8.693
- Поени од реакции
- 28.205
Абе жив си ти?Ова е по epic и од укинувањето на РТД како прва работа![]()
Абе жив си ти?Ова е по epic и од укинувањето на РТД како прва работа![]()
закон се Албанците
![]()
![]()
Не се сите исти, има разлика, не го ситни отпорот, да паднат овие и ко ќе дојдат оние ќе биде подобро...и така среќно си живееа![]()
Тие се башка вилает, друг е Валија тамузакон се Албанците
ваљда го сметаат тоа како каурски пари, па ги грабаат мислејќи дека штета на каурите ќе им прават
види ги фраерите Дебар Струга Сарај
кој смее нив да им каже - зашто бе беемвето ви кошта милион долари?
Bil kaj dermatologot na antonio miloshoskiНекако многу коса има на портретот или така ми се чини?![]()
Мене ми имаат кажувано дека уште кога се појави не го сакале во Куманово, дури ни кај него во маало(мислам дека беше Карпош или ти Рајкову куќу).Џабе му е портрет кд на улицу у Куманово не смее да се појави без некој да не га вика ТеовелЦел живот ќе се памти по одлично познавање на повише странски јазици, сељаци ќе си правив фешту сас њега
![]()
Од Банево Трло е и да, освен тија што ги запосли никој друг не га сака, покондурен сељак, што очекуеш.Мене ми имаат кажувано дека уште кога се појави не го сакале во Куманово, дури ни кај него во маало(мислам дека беше Карпош или ти Рајкову куќу).
Зш? Имало нешто во некоја епизода?Колку ме интересира кој од Зевзекманија е член на форумов,или пак само го чита![]()
Да бе.Заебанци од тука често ги има у нивните скечевиЗш? Имало нешто во некоја епизода?
За која сообраќајка станува збор?
Судството пупка.
Абе оваа не беше таа што и почина и татко и од корона?