Ви се случило ли некoгаш фризерот да ве "осакати"?

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Добро де и фризерите се луѓе.
Аха неколку пати мислам дека ме заебале али не сум се бунела многу, прифаќам било какфа промена:):).

DACY

DON JUAN
Член од
9 февруари 2006
Мислења
282
Поени од реакции
0
...Mnogu tuzna rabota...ednas mi se sluci i bev ifrit...abe kokoska kako mozese da mi ja skrati tolku kosata be..neli gleda deka glavava mi e ko na mamut:)..i to..se desi!!!

^Killer^Boy

HeLp Me
Член од
15 март 2006
Мислења
153
Поени од реакции
2
Lele me isisa bev kako
u glavata mi idese da mu kazam da mi gi vrati parite.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
леле болна ми е темава....нејкам да се потсетам уште ја пцујам фризеркана....од коса до половина ми направи да не речам машка фризура...ке пукнев се убив од плачење во салонот..па уште ми вика зашто бе девојче баш убаво ти стои...кај ме осакати па ме ребраше одозгора...ц ц ц

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
hehehe ednash ne mi bilo po keif mislam....ali sum se priviknal na promenata....frizer ne se menja :)

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
ko malecka 1,i toa baba mi me sisase ko masko,i sea koga ke se vidam na sliki se umiram od smeenje:)

N

NightFuneral

Гостин
Nemam doverba u frizeri nitu pak u luge so sakaat da kratat kosi,sama ja odrzuvam mojata.

Член од
17 мај 2006
Мислења
70
Поени од реакции
1
jas mu rekov malce samo kratko a toj samo malce kosa mi ostavi
fuck the "frizer" and greece

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
I toa kako me imaat zapusteno_Od ednata strana podolga kosata od drugata pokratka.Posle ojdov kaj drug frizer se koregirav.Ama sega za sreka si odam kaj istiot i nemam takvi problemi :)

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Ednas ke praef frizura za svadba mk i me napraj ko sedelo za golubu i placef , sestrami imase drugar frizer i me napraj pak na coece da licam . Taka da ne menvam friziri jas Bekim me strizi vo Swe a Dime Bt , nikoj drug nema pristap na mojata kosa .

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Ми се десило да ме унаказат. Му викам на берберот земи со ножички скрати ми ја косата 2 cm и напраи да личи на фризура. Кога зема он машинката вр, вр, вр, вр и коа ме напраи за нигде од тогаш не идам кај тој бербер. Тоа беше негде пред 3 години. И сеа си сменив фризер, овој сеа кај што идам никад не ме утнал ни за влакно, дечкото е лудница.

П.С. Само со ножички работи дечково. Машинка воопшто не употребува, освен за тие влакната позади кај вратот. :) :)

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Не ме унакази,ама ме разочара. :)
Плачев 4 сати ама...и после то отидов на роденден потечена од плачење,мамата!

Член од
21 јуни 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Haha da.... losho losho.... bev kako kokoshka... ama porasna... kosata:D

Член од
4 август 2007
Мислења
60
Поени од реакции
1
abe ednas bev na frizer i toj me KASTRESE ko da sum zelka i od togas idam samo kaj zenski frizerki

Kajgana Shop

На врв Bottom