Ви се случило ли да мразите некоја песна, а потоа да ви стане омилена песна?

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Нема ми се тоа до сега случено

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
На една песна само ми текнува и тоа сега ја сакам ептен,ептен ....Kings od leon - sex on fire !!!

Д

ДаркхарТ

Гостин
Jas gi mrazam spushti se dole i Shop Shoping od slatkar i nema shansi da mi stanat omileni :vozbud:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Не се сеќавам да ми се десило тоа.Коа ќе кажам дека баш онака ја мразам песната нема никакви напредии понатаму, од повеќе слушање може уште толку да ми здосади и да ми преку*чи, па кај и да ја чујам да затнам уши.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Еве денес ми светна да се опседнам со Notion од Kings of Leon, песната у суштина никогаш ја немав ни чуено како шо треба, а сепак одбивна ми беше, а сега ми е закон, си ја слушам цело време. :) :plete:

Член од
31 јануари 2010
Мислења
54
Поени од реакции
4
Да, да. Многу често ми се случува. На прво слушање некако ми е одбивна песната, но после неколку слушања ептен ја засакувам.
И не само песна, ми се има случено да мразам група и истата после да ми стане најомилена :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Pa da se slucuva ... ali retko ... Od lordi mnogu ja mrazev pesnata pa posle nekako mi stana interesna :salut:

CroMkd

Someone
Член од
24 декември 2008
Мислења
114
Поени од реакции
35
xanadu од rush. Ама не ми е нај омилена :)

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Па, не ми се случило да ми стане омилена но, веднаш кога излезе новиот албум на Muse и ги преслушав песните, воопшто не ми се допаѓаше Undisclosed Desires зошто во неа нема ни М од Muse. Сега, со се поголемото комерцијализирање на песната, по малку сум заразена од неа, но можеби заради заразниот рефрен, ништо повеќе . .

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
eee kolku pati ,se sekavam koga izleze lady gaga so just dance nemozev da ja smislam pesnata a potoa mi stana omilena

Kajgana Shop

На врв Bottom