Ви се случила некоја натприродна работа?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
xaxa zenska ti si go gledala The Exorcism of Emily Rose edno 5-16 pati,pa prodava6 eftini iflmovi na narodo :tapp:
По6то си по4етник... ама вистински по4етник во по4етничка смисла на зборот, постот кој го цитира6e е стар а вклучително и постар од филмот кој го спомна :) така да... open your eyes :smir:
 
Член од
28 декември 2009
Мислења
96
Поени од реакции
1
ednas sonuem strasen son .sonot onaka me vadi od pamet, se budam so toa so onaka ne otvaram oci pipkam po krevet tuka sum doma .so se slucue sonot prodolzuva i bas onaka si vikam aj da vidam so ke se sluci .potpolno svesen a sonot prodolzuva.aj objasnete go ova.
 

genius_kma

I am the best!
Член од
24 април 2010
Мислења
22
Поени од реакции
1
ne mi se slucila nekoja cudna rabota osven ednas sedam na kompjuter i se gasi kompjuterot cisto nov, imase struja i posle sam se upali i slusam zad mene nesto suska. se vrtam i koga gledam drugar mi go isklucil od struja i suska so hartija me plasel :pos2:
 
R

rock rock

Гостин
ednas sonuem strasen son .sonot onaka me vadi od pamet, se budam so toa so onaka ne otvaram oci pipkam po krevet tuka sum doma .so se slucue sonot prodolzuva i bas onaka si vikam aj da vidam so ke se sluci .potpolno svesen a sonot prodolzuva.aj objasnete go ova.
Pa i mene istoto mi se ima sluceno, ne si bil ubavo razbuden zatoa prodolzil sonot :)
 
Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Испраќам јас едно девојче до дома , летно време , топло пекол , некаде кај 23 саат (толку имав излез тоа време...11-12 годинки имав) и стоиме кај неа пред врата и муабет во стилот: супер беше , сакаш пак да излеземе бла бла и :back: и си идам накај дома (сам,темница) и вадам мобилката да видам саат и гледам точно 00:00 и помислувам само што ке речат дома,да не ме караат и правам само еден чекор и слушам само се тресат гранки,лисје силно шепотат.
Се вртам десно и гледам дрво на едно 5-6 метри од мене, високо околу 3 метри со слабо стебленце се тресе ко ненормално , се наведнува во правец накај мене до земја и назад до земја со тресење , ко панично да го влече човек а пази ни ветер нема ни нишо! :nesvest: И за дел од секунда само погледнувам наоколу , констатирам дека не е во ред тоа и трчам ко ненормален накај дома не свртувајќи се назад!
И до денес се тешам дека бил нејзиниот бивши дечко сакајќи да ме извади од памет!
 

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
I mene mi se ima sluceno slicno nesto kako na ROCK ROCK. SPijam , sonuvam nekoj son. I poradi nekoja pricina se razbuduvam.. I po nekolku sekundi si vikam aj da si prizaspijam da viadm sto ke se sluci vo sonov... I koga ke zaspijam pak sonot prodolzuva...:S:S:S:
 
M

MacedoniaGirl

Гостин
Не ми се случила никаква натприродна случка. Се што се случува на овој свет, има рационално и реално објаснување. :wink:
 
Член од
13 септември 2009
Мислења
287
Поени од реакции
110
Све шо ни се дешава е веќе познато на нашата потсвест. Така да тие дежа ву срања се добро објаснети веќе од поодамна.
Ми се имаат остварено некои соништа да, но онака безвезни. (си викам ај случајност)
Ама пред една недела тоа беше неверојатно.
Сањам дека сум кај баба ми (која е жива) у стан и со другар еден он иде у шпајзот да земе некоја кутија и ја го чекам пред врата, и овој се врака со кутија ама онака у шпајзов прљаво со бубачки пајажини пајаци.. и ја му викам ај побрзај брат иди да се избањаш пошо си гаден цел со пајаци бљак и како шо глеам лази пајаков накај мене у тој моменат ги отварам очите и глеам пајак на мојата перница иде накај мене таман да ми се качи на фаца. леее коа сум рипнала и на време го утепав .
Си викам ееејјј ама јака раб е ова потсвеста еј. Ме дигна од сон за да ми го спаси телото од некој инсект (пошо она сепак неможе да знае дали е тоа опасен пајак или не) Мн веруем у потсвест и ја проучуем. Јако у секој случај.
 

Fighter*

ПоЗнАтА лИчНосТ
Член од
30 март 2010
Мислења
15
Поени од реакции
0
Еве ова се случи пред 6 години па се мислев дали да го напишам ...вечерта кога си легнав беше нешто 4 и пол мислам кога легнав вратата почна да се отвора-затвора како луда а немаше ни промаја ни ништо ...значи јас се преплашив....ама ми рекоја дека не е ништо...Па еве толку од мене
 
Член од
18 април 2010
Мислења
2.654
Поени од реакции
3.565
Чудно ми е оти толку ми се спие, порано не ми текнуваше за спиење преку ден, а сега заспивам, порано си легнував во 2, 3 сабајле, сега 22:00 во кревет сум :)
а друго шо ми е чудно, ми се случува секое утро, точно во 04:30 се будам, онака исплашен, 5 минути се мачам да заспијам, а слично е и тоа дека една минута пред да ми се активира алармот јас се будам, го земам телфонот за да го исклучам алармот, оти како шо се вели, секунда пред да ѕвони јас се будам.

.
i mene sekogas taka sekogas se razbuduvam otprilika 5 min. pred da mi zazvoni alarmot koga sum 1 smena na uciliste..ama jas n go isklucuvam go stavamna snooze i prodolzuvam da spijam.:toe:
 

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Во втора година еден период кога бев прва смена алармот на мобилниот секогаш ми беше навиен да ме буди во 6:40 а јас секогаш станував точно пред да ѕвони алармот таман ќе станам и одам да видам колку е часот и алармот веднаш се уклучува... понекогаш имам станувано само за да го исклучам и тоа пред да ѕвони и го навивам 15-20 минути покасно wtf!?
А инаку голем спанко сум едвај станувам... :)
 

Mihail-San

Arsonist
Член од
3 мај 2010
Мислења
15
Поени од реакции
2
Вака не очекувам да ми верувате али ај јас да си напишам. Си одам на дома пред 2-3 месеца ,02-03 сабајле , и како шо идам попат, слушам чекори зад мене и како некој да си игра со клучеви. Како прво си помислив да не сум јас и моите клучеви во џеб, и застанувам, се завртувам зад мене гледам нема никој, и чекорите и звукот од клуч престанува. Јас убеден дека ми се пречинува си продолжувам попат, и пак истото. Тогаш ги зимам клучевите од џеб и почнувам да чекорам полека, а исто така чекорите зад мене со исто темпо, само шо звукот од клучевите не престана. Тогаш се престрашив и ко удрив еден шпринт на дома не заспав уште добри 2-3саата. И еве кога пак ќе се потсетам на тоа ме наежува:toe:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom