Ви се дига ли на тетки постари од 35 години?

Статус
Затворена за нови мислења.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Море ми се дига мене на секакви, дупка е дупка нели?
Има добри тетки и на 50 години, да не очекувате вие да биде таа како на 20 години?

?

..........

Гостин
Нормално дека ми се дига на добри тетки макар и 45 да се.......

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не ми се дига на тетки постари од 35 години.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
stvarno ima super tetki...pa i mene mi se slabost haha do 45 godini bi gi :ebe:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
МИЉФ а ? :icon_lol:

Жените се најубај во периодот од 30-40 години.

Така да одговорот на прашањето е категорично да :).

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Добро вие гледале ли сте некогаш Очајни домаќинки ? Плавата ( Иди мислам) И Габи ? :kesa:

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Море ми се дига мене на секакви, дупка е дупка нели?
Има добри тетки и на 50 години, да не очекувате вие да биде таа како на 20 години?
Тогаш напрај си дупка (у било што) и клај си го у неа, тетка не ти треба. Прашање е дали на тетките им се дига (сукњата) на копиљаци од 20-тина годинки? На тетките им треба искусен вежбач а не гуштер...стварно, по форуми единствено јако се "клецаат" типките од тастатурата...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Можете слободно да смените насловот во „Ви се дига ли на тетки постари од 45 години?“ :wink:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Тогаш напрај си дупка (у било што) и клај си го у неа, тетка не ти треба. Прашање е дали на тетките им се дига (сукњата) на копиљаци од 20-тина годинки? На тетките им треба искусен вежбач а не гуштер...стварно, по форуми единствено јако се "клецаат" типките од тастатурата...
Грешка си, тетките бараат копиљаци а младите девојки бараат постари и посикусни мажи, ти ако живееш во земјите од Блискиот Исток може таму да е така ама овде не е?
И да знаеш дека богатите тетки дури и плаќаат на младите копиљаци :smir:.

Член од
1 јули 2008
Мислења
165
Поени од реакции
19
ако е добра, нека има и 70, а ако одам некогаш взатвор и не излезам 10 години, би треснал некоја и од 85

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Не дека ми се дига, но пријатно е да се види средена постара персона, стегната и дотерана, како зрачи сјај околу себе, а за сексуалните фантазии, во некои моменти :vozbud:

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Ako e kako Maddona ili Cortney Cox , moze da se desi i predvremena ejakulacija hahaha

Член од
16 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
3
нормално дека ми се ДИГА...
ауф има некои многу добри,стегнати... уф....
посебно професорката :vozbud::vozbud: :drk::drk::drk::drk::drk:

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Грешка си, тетките бараат копиљаци а младите девојки бараат постари и посикусни мажи, ти ако живееш во земјите од Блискиот Исток може таму да е така ама овде не е?
И да знаеш дека богатите тетки дури и плаќаат на младите копиљаци :smir:.
Сеа ти зборам за нормални теткици и батковци. Оние малце уврнатите, на кои им фали некоја даска, бараат помлад или помлада (драстично), па дури се спремни да ја/го купат. Секако се работи за пореметување (обострано, на тој што продава и на тој што купува). Така да, видиш, на сите им се дига за пари, нема тука некој природен фактор...:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom