Ви се дига ли на тетки постари од 35 години?

Статус
Затворена за нови мислења.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
E pa djings ajde da vidime kaj se raziduvame vo mislenjata ama ovoj pat bez tulumbi ... poveli

...mnogu vistina ima vo mudrosta...:wink:
Bas me interesira kaj ti ne se slagas i obrazlozi ja teorijata so bunistata

Izvini kasno vidov eve jas ke branam stavovi na mladive a ke napagam starive da dokazam poenta

MIslam staromomite da ne se navreduvaat bidejki e nisto licno

Eve vaka

Jas sum coek so vizija sekogas i za sex kratkotraen ne sum zainteresiran nitu za kratki vrski. Toa ne postuem oti e gubenje vreme.

Prostitucija e drugo da ne se razbereme pogresno , niti se zama coek niti gubi zivci nema emocii i site srekni.

E sea zasto ne sakam stari:

Ko prvo buniste si e buniste smrdi... moze da gori kolku saka kako saka pak ke si smrdi duri gori.

Zs e toa taka ... ko prvo mnogu prosla starkata emocionalno e osakatena barem edno dva tri pati i sekogas ke meri . A za prav sex treba da se ima emocii , ljubov . Ako e samo da se izlupam so nekoja starka i utre cao cao ok ne e ni toa losa varijanta ama toa e samo sex . Tesko taa da pruzi nesto poveke . Tocno e poveke ke se trudi , ke go pusi i ke dubi na glava ama ne oti za drugo da kompenzira za mladosta i da si dokaze sama na sebe ako nisto drugo deka uste e pozelna. Kazi i dva tri komplimenta na tetkicata tvoja e ... patelci se toa. I nikad ne si na cisto dal u glava i e nekoj majmun sto ja sutnal pa pati so godini ili ti merka odelo za svadba...jebes ti takov sex so predumisljaj.

Od druga strana mirisot na mladata zena e najubav parfem jebesh gucchi jebesh armani. Ja charshavi ne sum menjal po nedela dena posle kvalitetna omladinka . Eden cuvav u orman , ne go ni miev . Samo mirisam i mi se diga .

dale vizuelno ... brat bratu bez plastika ako zborime postoi gravitacija ... pa kako moze se meri starka so mlada ?

Kozata dehidratira i se opusta so godini, gazovite se shirat pocinjaat strii chuda...kaj ovie tetkive... a kaj mlado frli i na stomak pet denari ke podripne na starka zalosno ke se zakopa za salo ...

Bashka ne stignale da bidat zajebani u zivotot i ne se plasat od nego , a starive mrchat filozofiraat pa koj muz saka zena filozof nikoj ... I golem kur ako starava skokala na sto stapa pa demek naucila nesto , taa da naucila nesto ke e mazena i nema da se ebe so tebe na 35 godini... zanci ima nekoj fals dal u glava dal megu noze nesto ima u sekoj slucaj...

E sea ako mashtate za mazeni nad 35 godini toa e sosema mal procent koi se odrzani . Makedonkata e majka pred se koa ke rodi se zapusta i se posvetuva na decata i kraj. Toa sto gledate na TV nad 35 majki nekoi tetkici top go ebat direktorite , shefovite ili semejnite prijateli. Ne se zanesuvajte tuka nema da imate pristap ni pod razno. Mala sansa e ako ste i vie ozeneti pa pomal e rizik za nea . I zatoa mnogu sum selektiven koa ke vidam i takva posto realno znam kakvi se sansite ne se ni zamaram ...

ete ajs ea nekoj neka demantira kako svedo manijak
I da pojasnam

vi se diga li ne znaci dal bukvalno vi se diga tuku dali ve vozbuduvaat poveke nad 35 ili pod 35 ?

ne ja sfakajte bukvalno temata ...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Шведо:
Процедурална забелешка: Ме иритира насекаде да спојувам твои мислења. Употреби ја опцијата „Измени“, првото „копче“ долу десно.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Se izvinuvam ama ne sum uupaten vo toa izmeni , vo ponatamosna bliska idnina ke se potrudam da naucam , mada tupav sum za kompjuteri nisto licno

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...shvedo...ja sum za pomladi i se slagam so postot pogore sto si go napishal za razlikata megu staro(uslovno recheno) i mlado(konkretno recheno)...mojot komentar u vrska so tvojot post beshe deka "ima mnogu vistina vo mudrosta"...sto bi se reklo deka ovoj post sto si go napihsal iako mora da priznaam deka e originalno u tvoj stil napishan:pos2: ...mi se dopaga nenormalno zatoa sto vo nego ima i vistina i mudrost...i toa mnogu...ja neznam poubavo od toa gore i poslikovito objasneto razlika megu starki i krckalchinja i nemoze da se objasni...tvojot post go smetam za eden od najdobrite i najseirzdiski sto sum gi prochital dosea po forumive a bogami i bajagi originalen...taka da keep on going that road...and I'll follow...:pos2:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Aj i tuka da zacistam

biserko devojko

se nadevam iskreno deka ke najdes nekoj i posle 40 god. , bev mnogu mnogu okruten kon tebe ama veruvaj i sama znaes u moite zborovi ima vistina i toa golema .

Ako te navrediv a te navrediv prosti mi ama se e individualno neli barem znaes deka im se diga na deckive na ribi posle 35 na tebe e samo da ostanes atraktivna .

Muabetot mi e da tocno e maliciozen bev , okruten jebiga ne te zakacam vishe

A inaku stvarno mislam deka treba se vratis u Makedonija i najdes nekoj . Ne e se u parite i biznisot , a ova sto ti go iznapisav bese tolku maliciozno bidejki si oksimoron edno zboris drugo pravis . Sakas ljubov semejstvo a ostanues tamu na severen pol . Sakas Makedonec do tebe a nikako da se vratis i da si go iznajdes . Ja sakas Makedonija a nikako da se vratis konecno da ziveesh vo nea . I zatoa bidejki ne sakam dvojni standardi ova go iznapisav i celta na temata bese da podrazmislis malce .

Ti posakuvam sekoe dobro najiskreno i znam deka naskoro ke se omazis i imas edno dete koe ke go krstis Sveden

Pozdrav
Процедурално:

LaTITea и pearl не се една иста личност, си се помешал нешто ти машко.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
морееее "старо да те учи а не младо да те мучи" свака част на теткине кај мене у комшии ги има 2-3 по 35-6 али ко антилопи се 20 да не им дадеш,рај за очи :pos:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
da be

puni oci prazni race

морееее "старо да те учи а не младо да те мучи" свака част на теткине кај мене у комшии ги има 2-3 по 35-6 али ко антилопи се 20 да не им дадеш,рај за очи :pos:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
ne zbori u mnozina ke mislat deka sum frik ... shmrk sine shmrk

e ok ostaj toa nego ti bi ja zemal za zena ili samo za sex ?

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
ne zbori u mnozina ke mislat deka sum frik ... shmrk sine shmrk

e ok ostaj toa nego ti bi ja zemal za zena ili samo za sex ?
за жена не би ја земал дефинитивно на 35-6 таа ако не се омужила којзнае шо мустра е :pos: беља у куќа да си внесеш :pos: отишол возот баче за мужечка чао рагаци,освен ако налета на некое старче пуно ќеш да и ги одржава силиконите :pos:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
за жена не би ја земал дефинитивно на 35-6 таа ако не се омужила којзнае шо мустра е :pos: беља у куќа да си внесеш :pos: отишол возот баче за мужечка чао рагаци,освен ако налета на некое старче пуно ќеш да и ги одржава силиконите :pos:
...takvite zeni se najloshi, i site bez iskluchok se feministki, besni i luti na zivotot i redoven inventar po sudovite, od sto nemaat so sto da se zanimavaat, a ima i shefici nekoi, posveteni na rabotata,bozem karieristki...propast ziva, nema polosho od nemazena zena-stara moma...opasni se...kuchki sto gi vikaat...woman from hell...:pos2:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
E pa Dzings(Морав да си го преправам името пошто си ми го згрешил!) ajde da vidime kaj se raziduvame vo mislenjata ama ovoj pat bez tulumbi ... poveli
Bas me interesira kaj ti ne se slagas i obrazlozi ja teorijata so bunistata
I da pojasnam
vi se diga li ne znaci dal bukvalno vi se diga tuku dali ve vozbuduvaat poveke nad 35 ili pod 35 ?
ne ja sfakajte bukvalno temata ...
1* Немој да пробуваш да ме моташ околу да кажувам работи што сакаш да ги чуеш! Нема да се деси! Сакаш да зборам лошо за младите дебојки а, само со цел да те негирам! ЕЕЕЕ не! You are not worth that much! Ради кавга со тебе сакаш да :drk: А!? Па господине имам 23 години и нема да си дозволам таков луксуз! Само ке ти повторам дека НА постари ми се дига и ке ми се дига! Па ајде уште од најмали години сите до еден мечтаевме за мајката на другар ми! А тоа што ке научиш како дете цел живот ке го памтиш и ти стои како врежано во тебе!
2* Тулумби уптребив зашто сакав во блага фома да ти ја објаснам работава! Ама со тоа не бива па ке пробам со киселина сега, само за тебе! Стара кока добра јуха - Па ти сам стави си киселина колку сакаш! ДА не речиш пак дека јас сум ти сервирал!:pos2:
3* 'vi se diga znaci dali ve vozbuduvaat poveke nad ili pod 35!' -Е браво лапникандило! Среќа што направиа задолжително средно па може ке научиш кој збор што значи!
4* Имаше прашање во некој друг пост: Дали би ја зел за жена? -Да, ако ги исполнува моите критериуми за сопруга(како општествен статус)!

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Ok kolku zeni nad 35 si probal u realniot zivot ?

i sto ti znaci socijalen status da e puna ko brod kamen ? znaci posiromasnite ne bi gi zenel ako taka dobro te sfativ ?

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Доволно за да знам што зборувам!
Општествен не социјален бе! Убаво ти реков јас треба средно да завршиш прво! Инаку Терминот/зборот МОЈАСОПРУГА е општествен статус. Тоа е звање, титула ,како да ти кажам, успех во животот! РазираШ?

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Ok milo mi beshe , fala za elokventniot i iscrpen odgovor ajde da cueme ponatamu koj sto kako misli

Доволно за да знам што зборувам!
Општествен не социјален бе! Убаво ти реков јас треба средно да завршиш прво! Инаку Терминот/зборот МОЈАСОПРУГА е општествен статус. Тоа е звање, титула ,како да ти кажам, успех во животот! РазираШ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom