Ви се дига ли на тетки постари од 35 години?

Статус
Затворена за нови мислења.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Бре што има една милфица кај мене во мало малееееее. Има накај 45 год, висока е околу 185 на штикла е секогаш, значи 195, стално става црвен кармин,темен тен на кожа а светли очи плаво зелени, деколте, стегнат деловен минич нога метро ипол, плавуша... а бе што да ви расправам. Дефинитивносе буди другарчето кога ке поминам покрај неа.
Абе ајде бегај, too good to be true. :place:

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
Абе ајде бегај, too good to be true. :place:
Аеее, ти не си нормален бе што збориш. Сите во неа гледаат кога ке помине на улица. Јас замалку додека возев кола ке ја чукнев колата пред мене, кога подзакочи додека јас си кршев врат од гледање.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Аеее, ти не си нормален бе што збориш. Сите во неа гледаат кога ке помине на улица. Јас замалку додека возев кола ке ја чукнев колата пред мене, кога подзакочи додека јас си кршев врат од гледање.
Pics or GTFO! :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
ЕЕЕ не сме гејеви ебаго мајката :D

А

Антоние

Гостин
Кежуал афера е најлесно да имаш со постара жена. Младоста е волшебничко жезло и без него, таа неможе да фрла магии.

Зошто постарите жени ги ПРЕЗИРААТ убавите млади жени? Затоа што тие имаат потенцијал да бидат многу богати. Постарите жени никад не ги презираат младите грди жени или омажените убави жени (омажени за просечни петко станко сопрузи).

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Да да секогаш кога ќе ја видам теткица Благица Павловска :D

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Море.... ко Бил Клинтон blow job реденка би им напраил...

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Ja чекам Јулија да се соблече за Плејбој, она сигурно би ама на овие не им текнува

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom