Ви се дига ли на тетки постари од 35 години?

Статус
Затворена за нови мислења.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Желбата за постари/помлади расте и опаѓа со нашата возраст.

И јас порано сакав да ги легнам пола од мајките на моите бивши девојки или другари како и професорките :), арно ама приметувам дека како ги зголемувам годиниве се повеќе ме интересираат помлади девојки.
Не дека би одбил некоја 35 год. негувана жена.

Дека постарите жени(иако за мене е глупост да ги наречам стари) до 40 години имаат повеќе искуство е нормално, меѓутоа не се согласувам дека се подобри во сексот од некоја 20 годишна девојка.

Напротив, тие се заинтересирани за млади мажи токму поради квалитетот/интензитетот на секс кој можат да им го пружат, за разлика од нивните мажи над 40+.

Сексот со постара од мене жена е возбудлив поради ред други причини, отколку поради перформансите во сексот, пред се' поради фактот дека е жена која многу искусила, знае да води, да цени, а дополнително давката на адреналинот расте бидејќи правиме нешто неприфатливо од средината како прељуба, деца во позадина, ризик да се открие, заедно со целиот животен товар.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Зависи и до тетката..ако е стегната и изгледа добро зошто да не,а можеби и нема да препознаеш дека е +35

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ако е некоја стегната теткица...хихихи партали правење молив:icon_lol:

Круме

Life, Get One!
Член од
28 март 2010
Мислења
449
Поени од реакции
32
Тетките ми се сон... Тие шо можат смеејќи, јас неможам плачејќи.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Никогаш не сум се палел нешто посебно на постари тетки. Далеку од тоа дека ако ми се укаже можност со некоја јака тетка би одбил, но во основа не ме палат многу постарите.

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907
A

Auditore

Гостин
У глобала не,али кога би ми се укажала прилика со некоја стегната и чувана теткица од 35+ ќе рескирам,хахха :)

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Ми се дига ејјјјјјјјјјјјјј, дојди да видиш

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Добро сочувани теткици има низ Скопјево.
Така да јасен е одговорот xD :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.499
Поени од реакции
10.255
уффф и тоа како :D

Член од
1 февруари 2010
Мислења
57
Поени од реакции
4
Зошто да не ми се дига на 35 год. теткица.Познавам многу жени на оваа возраст и изгледат многу добро, како да немаат ни 30г. Имав секс со една 36 г. и да кажам искрено ми направи незаборавен секс, можеби нејзиното искуство и богата еротска фантазија ме доведе скоро до лудило.Испробавме се што ни се вртеше во главите додека се плескавме.Почнавме од позата 69 за да на крај ја завршиме "работата "со анален од кој и двајцата уживавме. Мене ми беше прво сексуално искуство за анален секс(иако многу не го посакував), да и го направам кефот и го заринкав во анусот, многу стенкаше си мислев дека многу ја боли, но на крајот ми призна дека стенкањто било од сласт и дека доживеа анален оргазам. Лубрикантите што ги користевме си го направија своето, беше се како подмачкано:nesvest:

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.179
Поени од реакции
2.858
Теткава е генерација 1964, ама како може да не ми се дига на неа
maximounds1.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.