Вицеви без наслов 2 дел

Член од
6 април 2014
Мислења
5.122
Поени од реакции
6.551
Цимерката: Цобе шо направи за ручек а? Цел ден дома лежиш.
-Не бев дома сеа си дојдов.
Ај докажи?
-Мирисни ми ги нозете.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Вечерта македонецoт урла „Ке се тепаме! Ке го уништиме непријателот ! Сите на нозе!“ Утредента сите трчаат кон бојното поле , македонецот обратно.
Кога го прашале „Ти каде, бре?!“, тој отговорил: „Го мразам непријателот! Не сакам очите да му ги видам!!!“

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Си доаѓа малиот Исус дома со оценки од полугодие и некако безволно ја подава книшката на мајка си - Дева Марија.
Таа ја отвара и започнува:
- По хемија 2 !!! Сине, кој ти кажа, дека е дозволено за време на час да ја претвораш водата во вино?!
- По математика 2!!!! 3 риби и 5 леба не можеш да разделиш на луѓето !
- По физичко 2!!! Ве однеле на базен за да ве научат да пливате , а не да одите по водата !!!
А, Исусе, Исусе, со такви оценки, мислам, дека треба да си ставиш крст на великденскиот распуст.

Член од
17 април 2014
Мислења
587
Поени од реакции
841
Колку си висок?
-Паа метар и желба за растење!

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Ја фрлил дедото мрежата и кога ја извадил -полна со морска трева. Седнал и ја изпушил тревата.
И понатаму се’ е како во приказната: златните рибки зборуваат, желбите се исполнуваат..

Член од
17 април 2014
Мислења
587
Поени од реакции
841
Машки:Девојко не се радувај за тоа што сите машки трчат по тебе.Сите фудбалери трчат по топката но на крај повторно ја шутираат.
Девојки: Ти момче не се радувај многу дека сите девојки лудуваат по тебе. Ние жените кога и да си купиме еден пар штикли секогаш си купуваме уште 15 пара за резерва.

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Девојче се жали на мајка си :
- Мама, ме боли стомакот
— тоа е затоа што цел ден ништо не си јадела . Твојот стомак е празен ,затоа и боли!
— сега јас сфатив , зошто тебе често те боли главата…

Член од
17 април 2014
Мислења
587
Поени од реакции
841
Напишала на сликата selfie,а другарка и во коментар напишала: -Кажи кој те сликаше?

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Во празен автобус се возат панкер и монахиња. Во еден момент панкерот воздивнува:
- Ехххх, како ми се прие*а…
Монахињата се вцрвила од срам и се симнала на следната станица.
Шоферот го гледа панекрот и му вели:
- Батка, јас можам да ти помогнам за маката и потребата твоја. Оваа монахињава ја возам секој ден, оди на гробишта и се моли таму. Преправи се во Господ и така покажи се пред неа, ќе бидне работата…
Оди панкерот другиот ден на гробишта, маскиран во Господ. Гледа монахињата како се моли. Се приближува и вели:
- Јас сум Бог. Сега треба да имаме секс.
Монахињата:
- Ама јас сум девица, тоа мора да биде одпозади.
Панкерот се согласил и отпочнале со „работа“. По половина час бучен секс, панкерот ја извадил маската и вели:
- Јас сум панкерот, јас сум панкерот!!
„Монахињата“ исто така ја вади маската и вели:
- Јас сум шоферот, јас сум шоферот!!

Kajgana Shop

На врв Bottom