Вицеви без наслов 2 дел

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.688
Поени од реакции
7.364
Грк, Албанец и Бугарин фатиле златна рипка.
- Сакам во Македонија да има ерупција на вулкан – рекол Гркот.
- Сакам во Македонија да има поплава – рекол Бугаринот.
- Сакам во Македонија да има земјотрес – рекол Албанецот.
- Готово – рекла рибата…
Гледаат сред Солун изникнал вулкан, Бугарија била поплавена со вода, а Албанија била срамнета со земја.
- ЗЛАТНА РИПКЕ, ШТО НАПРВИ?!!!
- ИИИ, ИЗВИНЕТЕ ГЛЕДАВ СТАРА КАРТА ОД МАКЕДОНИЈА!

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.529
Таткото: Еј, јас сум нов на Facebook. Прифати го моето барање за пријател. Синот: Си отворил Facebook профил? WTF!
Таткото: Што значи WTF?
Синот: Па тоа значи "Welcome to Facebook", и патем не пишувај на мојот ѕид, те молам!
Таткото: На кој ѕид? Во твојата соба??

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.688
Поени од реакции
7.364
Татко го испраќа својот син на одмор. Синот за прв пат оди на море. Пристигнале од селото до
железничката станица. Таткото го советува својот син:
- Синко, многу да внимаваш таму.
- Зошто, татко?
- Ти не знаеш таму на морето какви можат да бидат жените
- Какви тате?
- Многу расипани. Ако не внимаваш, ќе донесеш некоја заразна болест дома. Ќе ја заразиш својата жена. Таа ќе ме зарази мене.
Јас без да знам ќе ја заразам и мајка ти. А ти знаеш каква е мајка ти, ќе изумре цело село.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.688
Поени од реакции
7.364
Наставничката ги прашува учениците што сакаат да бидат кога ќе пораснат.
Митко: Јас сакам да бидам пилот.
Игор: Јас сакам да бидам лекар.
Ивана: Јас сакам да бидам мајка.
Цветко: Јас ќе и помогнам на Ивана да стане мајка.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Разговараат дечко и девојка и дечкото и вика на девојката: можи да те викам Ева?
Девојката одговара: Можи, а зошто?
Па дека ми си прва.
А девојката вели: А јас можи да те викам Пежо?
Дечкото: А зошто?
Девојката: Дека ми си 207-ми...

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.688
Поени од реакции
7.364
Разговараат Мујо и Хасо:
-Знаеш Хасо, мојата жена додека беше бремена ја читаше книгата "Тројцата мускетари" и пред некој ден ми роди тројки.
-Леле Мујо, арно што ми кажа. Ќе отрчам дома зашто мојата жена ја чита "Алибаба и 40 разбојници".

S

Stivie G

Гостин
Се спрема Мујо да води љубов со жена му и веднаш штом почнал, влегол син му кој ги затекнал. Тој се засрамил и на жената и рекол ќе одам во неговата соба да му објаснам. Оди Мујо кај син му во собата и што ќе види син му легнат врз неговата баба(мајката на Мујо). Мујо го прашал сине што правиш? Синот му рекол:Кога ти можеш да је еб*ш мојата мајка, можам и јас твојата

Член од
15 ноември 2011
Мислења
100
Поени од реакции
42
Си биле еден глушец, уште еден и уште еден. И се договараат искачаат у некоја кафана седнуваат на маса и викаат конобарката, уствари она кртица да ти била. Едниов вика: дај мене една текила, другиов вика: мене еден коњак, третиов вика: море дај една ракија шљивка. Носи кртицава и овие бап на екс. Уште една тура. Така едно 10 тури коа глеаат лилјаци пуна кафана. Ја викаат конобарицата и ја прашува едниов: што овде стално идат лилјаци? Да бе вика кртицава овде исклучиво слепи глувци идат што се чудиш. Едниот глушец му шепка: Брат ај да бегаме не ни треба фрка со лилјаци. Не бе вика келнеркава уживајте не гледаат ништо овие ќори се напраиле. Ти мори гледаш? и вика едниов глушец. Ами за што носам олкаи тегли, вика оваа. Епа, вика глушецов, ај куцај сметка и да бегаме. Дава сметка, вадат пари овие и излагаат надвор. Кај најде бе ти од сите места тука у ваква дупка лилјаци кај што излагаат? Ај бе што има везе и ние сме сеа ко нив малце ќори мишеви се начукавме ко дупе нели. Леле ќути не можам да стојам , вика другиот. Седнуваат на една клупа и палат цигара тројцата. Абе брат што ке праиме сеа? Седи одмори малку цигарче да допушиме па ке идеме кај не носи патот. И вади едниов џоинт и го пали. Од кај ти е бе тоа? прашува третиов. Абе кај што живеам у куќана моја има еден човек пуши нон-стоп па ја сокри вчера у едно дупче у ѕид а не знае дека дупчето ми е мене инбокс за пошта, коа глеам синоќа пред да излезам си ја земав и останав дома на крај се напраив лом и дојде чоеков ја бара тревката, а ја брат го глеам од дупче и се газам од цивкање типов скрена кај му е тревата и на крај излезе негде не го видов денес. Земи на. Зима едниов дим-два шаље даље и третиов вика: море сеа едно сиренце добро би ми дошло. Вчера што убаво сиренце си земав мх мхм. Кај го зема? прашуе другиов. Како бе кај па дома. Глеам ја стапица постаено и со опашот тап ја активирам тоа шипката убитачна што се спушта у дел од секунда ја фаќам со заби и ја дигам нагоре надоле едно 20 пати мишичи вежбам и апетитот да ми се зголеми малце. -Пфффххх! се убацува третиот: Ја секое сабајле пред дупкана моја глеам отров остаено али ја си го зема у раце и го ситнам у два потега го праам прав отровот и го стаам у кафе за поубо да ме отрезни. И првиов: Тапа сте , ај касно е да си идеме по дома и така мачката ме чека треба да ја ебам.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.688
Поени од реакции
7.364
Никола Карев му вика на Питу Гули:
- Идат турци!
- Каде? На Сител или на Канал 5?

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Си доаѓа Мујо мртов пијан дома и и’ вика на Фата:-Фато,дај малку да се ебнеме!-Фата му вика:-Не можам бре Мујо,имам добиено...
И така Мујо и’ се запнал да ја наговара и на крај Фата попуштила.
Следното утро се буди Мујо и ништо не се сеќава.Гледа околу себе и гледа крвав креветот.-"Уф,да му се невиди,сум ја убил Фата!!"...Станува,оди во купатило,се погледнува во огледало и вика:-"Море,не сум ја убил...Сум ја изел!"

Kajgana Shop

На врв Bottom