Вицеви без наслов 2 дел

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
Зоки кое време е „јас сум убава“?
- Минато, учителке, минато.

Ограбуваат двајца Црногорци банка и едниот му вика на другиот:
Да ги броиме парите или да чекаме на вести да кажат.

Член од
29 септември 2011
Мислења
247
Поени од реакции
394
Трпе му вика на комшијата:
- Денес секретарката даде отказ, ме виде како се бакнувам со жена ми!
--- надополнето: Sep 30, 2011 12:00 AM ---
Наутро, се будиш, го гледш саатот 7 и 30 мин. Спиеш уште 5 минути го гледаш саатот
8 и 30.

За време на работа го погледнуваш саатот 13 и 10 мин. После пола саат го гледаш саатот 13 и 12 мин.

Навечер искачаш, тргнуваш да ебн*ш нешто го гледаш саатот 23 и 30, еб*ш саат време, го глеаш саатот 23 и 40!

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Сине како доби 3 кеца?!!!
Трпе: Па по македонски пишувавме реченици и Никола напиша: Ана го сака Перо, Марко напиша: Ана го сака Митре и Стефан напиша: Ана го сака Трајче.
Таткото: Е добро бе таа Ана курвиште невидено!!!
Трпе: Па и ја тоа го реков...
Таткото: Е добро бе а како по математика доби кец?!!!
Трпе: Па наставничката рече дека 2+3 е 5 и мене ме праша колку е 3+2?
Таткото: Па исти к*р!!!
Трпе: Па и ја тоа и го реков...
Таткото: Е добро бе, а како по веронаука доби кец?!!!
Трпе: Па наставничката викаше дека Господ е насекаде...кај нас дома, надвор...насекаде...и јас ја прашав:
- А наставничке и кај Цветко во подрум? И она ми вика: Да Трпе.
Таткото: Е жими куров! Цветко нема подрум!
Трпе: Па и ја тоа и го реков.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
Decko: Imas decka?
Cura: Nemam.
Decko: Zasto?
Cura: Mama mi kaze da sam
ruzna :'(..a ti curu?
Decko: Ne.
... ... ... Cura: A jel bi htio mene za
curu?
Decko: Ne.
Cura: Zasto?
Decko: Pitaj mamu.

B

Beck's

Гостин
Buba bil vraboten u edna kompanija, i eden den mu vika na gazdata deka on se poznava so site poznati faci. E kako toa-odgovara sefot. E sea ostaj ti kako, kazi edno ime i ke vidis.
Paa Tom Cruise, e ajde togas ideme za Hollywood. Stignuvat kaj negovata kuka i op Top Cruz izlaga, ooo kaj si Buba, pa odamna ne sme se videle, gleam nosis i prijatel, ajde ajde po edno kafe.
Sefot celosno iznenaden, posle nekoe vreme mu vika, e aj da ideme kaj Obama, idat oni op Obama nadvor, pa kaj si Buba, denovive planirav da te posetam, ama stom si veke tuka, daj da vlezeme vnatre na pijalok.
Sefot mislejki mislejki kao da go zaebi Buba, mu vika aj da ideme u Vatikan kaj Papata, idat tamu i sto da vidi, Buba na balkon izlaga zaedno so Papa... Koa odednas sefot paga u zemja, trci Buba, mu se doblizuva i go prasuva: Sto stana sefe?
Abe koa ti izleze so Papata na balkon, pomina nekoj i me prasa: Abe koj e onoj gore, so Buba sto e ? :pos::pos::pos:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.290
Поени од реакции
23.920
оди некој да се исповедува кај поп.
простете ми оче грешев, имав секс со малолетнички.
на тоа попот... кај ги најдвате бе????????
.................................................................
оди ѓупчето кај таткому и му вели... море татка знајш мајка шо зеде?
-шо зеде бе ??
-зеде собесе:)
..................................................................
седат еден пар во отмена кафана и им приоѓа една ебозовна женска.
кај беше вчера перо , цела вечер те чекав а ти не дојде.
на ова жената видно изреволтиртана му вика на мажот-
како можи вака, ти по швалерки , курвариште едно барам развод итн итн.
на тоа мажот мртов ладен и вели- нема проблем ке добиеш ама заборајси отмени вечери , скапи крзнени бунди и дијаматски прстења, егзотични патувања, личен шофер, а плус тоа енего и комшијата мите со швалерката на другата маса седи.
а на тоа жената вели- НАШАТА Е ПОУБА!!

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
Разговараат двајца пријатели:
- Знаеш ли кој е најдобриот голман во светот?
- Кој?
- Женскиот полов орган. Ги задржува двете топки и го пие мозокот на централниот напаѓач. :D

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Оженет маж запознава убава девојка и се договара да ја помине ноќта со неа за 500 евра. Утрото, по заедничката ноќ, и рекол дека нема доволно кеш во него и дека ќе и каже на секретарката да и испрати чек со уплата на име “Наем на стан“ штом стигне во канцеларијата.
На пат кон работа сфаќа дека се кае, дека целиот секс не вредел толку пари, така што и кажал на секретарката да спреми чек на 250 евра, и, и’ го кажал следново објаснение кое требала да го приложи со чекот:
Почитувана госпоѓо,
Во прилог е вашиот чек на износ од 250 евра на име „наем на стан“. Не ви го праќам износот кој го договоривме однапред, затоа што кога се договараме сметав дека:
1. Станот претходно не бил користен
2. Дека е добро загреан
3. Дека ќе биде доволно мал за да се чувствувам во него пријатно како дома.
Меѓутоа сфатив дека порано веќе сте имале подстанари, греењето не работи, а станот е премногу простран.
Срдечен поздрав.
Откако го примила чекот, дотичната госпоѓица веднаш му го вратила со следното објаснување:
Почитуван господине,
Пред се, не знам зошто сте мислеле дека така убав стан би можел да биде неограничено долго празен. Што се однесува до вашата жалба за топлината во станот, греењето функционира совршено добро, ако знаете како да го вклучите. Кога ја споменавте пространоста, станот е со нормална големина. Доколку вие немате доволно намештај за да го пополните, немојте да го обвинувате сопственикот на станот.
Ве молам да го испратите договорениот износ за станарината, во спротивно ќе бидам приморана да ја контактирам вашата моментална станарка.
Срдечен поздрав!

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Zaboravna baba izlazi iz WC-a.
Gleda se na ogledalu pa progovori onako sama za sebe:
-Dal sam došla ili sam pošla?!
Iza nje stoji deda spuštenih hlača pa reče:
-Dal sam jebo il sam trebo?

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Разговараат Трпе и Цветко:
Абе знаеш дека во Скопје ќе гостува Виенската филхармонија?
Знам бе, ама би требало да победи ВАРДАР!

Kajgana Shop

На врв Bottom