Вицеви без наслов 2 дел

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Маж во полициска станица. Полицаецот го прашува:
- Зошто си го убивте семејството?
И овој му вели е кога ме праша ќе ти кажам се по ред. Одам дома и ја гледам жена ми во дневната со швалерот и полицаецот му вели:
- За тоа ли си го уби целото семејство?
- Не, не, вели мажот тоа е минлива работа може да се прости и продолзува да раскажува: одам во собата на син ми и го гледам со шприц во раката се дрогира и полицаецот му вели:
- За тоа ли си го уби целото семејство?
A мажот повторно вели не, не, и тоа е минлива работа ќе го пуштам на клиника ќе се излечи и готово завршена работата и тоа се простува и продолжува да раскажува одам во собата на ќерка ми и ја гледам со четворица в кревет и полицаецот пак прашува и за тоа си го убивте семејството?
И овој пак не не не и тоа е минлива работа еднаш, два патаи и ќе и се здосади и тоа се простува и продолжува натаму одам вели мажот во кујната и гледам шпоретот уклучен на 3-ка. Е тука ми пукна филмот, тоа неможев да им го простам.

D

dh00|

Гостин
Влегува баба болна од дислексија во банка и вели:
- Воздух во раце пљачка ви материја, ова е пизда!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Цезар ја наредил војската во редици и ги прегледувал кој е како е. Како што одел по ред гледа еден војник со огромен нос. Ја извадил сабјата му го пресекол носот и го прашал дали го боли.
- Не ,рекол отсечно војникот.
- Зошто?
- Дека сум храбар војник!
- Така треба рекол Цезар и продолжил. Понатаму гледа еден со уво како падобран. Ја извади сабјата и му го пресекол.
- Те боли?
- Не!
- Зошто?
- Дека сум храбар војник.
- Така треба пак рекол гордо Цезар. Оди така пак Цезар и понатаму гледа еден со огромен кур, ја вади сабјата и му го пресекол.
- Те боли?
- Не!
- Зошто?
- Оти е на овај зад мене!

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Што пишува на копчето на вибраторот?
- Fuck on и Fuck off

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Во една лудница сите брмчеле. Со денови, недели, месеци, ама еден никако не брмчел. Докторот рекол дека тој е опоравен. И така отишол кај него и му рекол дека може да си оди дома. Тој пак рекол БРАММ докторе ај да те превезам до дома.

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Чак Норис во 1903 бил 10 дена на одмор во Крушево! :pos2:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Некој човек што дткал се јавува во Комуна:
- Ало Кккккомуна?
- Да, повелете!
- Има ммммммртов кккккккоњ на улица!
- На која улица господине?
- На Ппппппп...
- Партизанска? - го прекинале.
- Не!
И му ја спуштиле слушалката од телефонот. После 2 минути пак се јавува.
- Ало Кккккомуна?
- Да, повелете!
- На Ппппппп...
- Партизанска? - го прекинале.
- Не!
И пак му ја спуштиле слушалката од телефонот. После некое време типот пак се јавува.
- Ало Кккккомуна?
- Да, повелете!
- На Ппппппп...
- Партизанска?
- Дддда ппппппичка ттттти ммммматер, ддддва сааати го вввввлечам од Ппппппрво-мајска.

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
Си бил некој човек кој пател од слаба ерекција... Побарал совет од лекар, овој му препишал вијагра. Човекот среќен испил 2-3 апчиња одеднаш и нон стоп му бил дигнат. Среќен така е*ел се што стигнал, жена , деца , комшии сите селани по ред све живо по*бал... Сега пак проблем било да го симне. Се појавува пак кај докторот.
- Колку апчиња испи?
- 2-3.
- А ууууу... си претерал. Сега пробај дома со струја некако пецни го па треба да се спушти.
Видел невидел човеков отишол дома, во дворот нашол акумулатор го поврзал и го пецкал... Го видел некој соселанец, сиот исплашен се растрчал низ селото и на цел глас викал:
- Бегајте луѓеееее ... Овој пак го полнииии...

Си бил еден полицаец и сакал да запали цигара. Зел кибрит и запалил едно кибритче и не му палело зел уште едно не му палело и едно му запалило и рекол:
- Е ова пали, ќе си го чувам за после.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Како се игра српски рулет?
- Се ставаат два прста во штекер (и има струја или нема)

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Тројца лудаци затворени во лудница се прашуваат како да избегаат. Едниот од нив дава предлог да бегаат низ клучалката од вратата. Вториот се нафаќа и му вика на првиот:
- Aj пробај ти па ќе пробам и јас.
Првиов се залетува и се акнува асално од вратата и паѓа во несвест. Вториов го повторува истото и тој завршува како него. А третиот(најпаметниот) ги гледа испотепани двајцата и им вика:
- Добро бе глупаци нели гледате дека ви ставиле клуч од надвор? Епа како сакате да избегате?:pos2:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.918
Поени од реакции
23.038
На испит на филозофски, професорот го прашува студентот:
- По што ќе познаете дали некој човек е глуп?
- По глупите прашања што ги поставува.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Си биле некои деца и краделе цреши, дошла некоја баба и ја ги карала зошто краделе, некое од децата рекло да прекине пошто ако и се симне ќе ја ебел. Бабата заќутела, децата се симнале и избегале, а бабата рекла:
- Кај крадат, па и лажат.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.918
Поени од реакции
23.038
Нема ни грам вистина во тоа дека информатичарите носат карирана кошула и дека размислуваат бинарно. Тие имаат совшена програма во главата, па поради тоа разликуваат 10 типови на жени:

- Интернет жена: морате да платите за да добиете пристап до неа
- Сервер жена: секогаш е зафатена и преокупирана кога ви е вас потребна
- Windows жена: знаете дека има многу недостатоци, но без неа не можете да живеете
- PowerPoint жена: совршена да ја презентирате на некоја свеченост
- Excel жена: вели дека знае и може да направи многу работи, но вие ја користите само за оние 4 основни
- Word жена: од ден на ден, се повеќе ве изненадува! Не постои никој на светот што може да ја разбери
- e-mail жена: од десет работи кои ви ги кажува, девет се чиста глупост
- MS DOS жена: сите веќе ја имале, но никој повторно не ја сака
- Screen saver жена: нема битна функција, но не зависно од тоа, многу сакате да ја гледате
- Backup жена: мислите дека има се, но кога нешто ќе ви затреба, сваќате дека нешто му фали

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Одат маж и жена на суд за развод. Судијата им вели седнете и кажете ми што е проблемот.
Мажот:
- Почитуван судија, првата брачна ноќ се ебеше со мене, а одма другиот ден со комшијата.
Судијата:
- Ве молам бидете покултурни!
Мажот:
- Добро, првата ноќ се почитуваше со мене, потоа се почитуваше со комшијата. Во ред?
Судијата:
- Да, а што беше поентата?
Мажот:
- Абе почитуван судијо.

Kajgana Shop

На врв Bottom