- Член од
- 12 март 2009
- Мислења
- 20.438
- Поени од реакции
- 16.648
Отоманите ја прегазија Унгарија, Полска ги спречи и Монголите (додуша им умре Кханот на Монголите и според нивната традиција си се вратија во Азија да го жалат и ја одложија инвазијата) и Отоманите (мада е покомплицирно, мноштво од фактори).Коментар на некој рандом Маџар на пост против Орбан:
Nobody understands the hungarian souls, until thei're would learn the Hungarian history!
Hungary has stopped, the mongols, ottomans, others.. to peotect Europe, and the Christian culture
Hundred of years of fight, tears, and blood, and death!
Not a single"Thank You" hasn't recived yet from the west.
Think again!
2018та година, даночен обврзник во ЕУ.
Синкир го интересира некој за тоа што навистина се случило. Секоја држава си пишува бајки за како баш тие биле најсилни, најхрабри, најпожртвувани, најобесправени итн.Отоманите ја прегазија Унгарија, Полска ги спречи и Монголите (додуша им умре Кханот на Монголите и според нивната традиција си се вратија во Азија да го жалат и ја одложија инвазијата) и Отоманите (мада е покомплицирно, мноштво од фактори).
Fake news.LONDON ZATVARA 500 CRKAVA I OTVARA 423 NOVE DŽAMIJE
Puzajuća islamizacija Londona je skoro pa gotova, sa stotinama službenih šerijatskih sudova koji djeluju u glavnom gradu, i džamija koje se otvaraju tamo gdje su poznate kršćanske crkve stajale mnogo stotina godina
ова десно НЕ СЕ паркирани автомобили