Вие и кафето

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Турско без тронка шеќер,мелено од продавница на онаа машината што удираат по неа да се дотресе останатото кафе во неа:)
Пополека го варам и пазам да не преврие да има што повеќе кајмак а редоследот на пиење едно по сабајле додека како був гледам со полуотворени очи и после уште две три у текот на денот:icon_mrgr:

S

Shellshock nam67

Гостин
Турско без тронка шеќер,мелено од продавница на онаа машината што удираат по неа да се дотресе останатото кафе во неа:)
Пополека го варам и пазам да не преврие да има што повеќе кајмак а редоследот на пиење едно по сабајле додека како був гледам со полуотворени очи и после уште две три у текот на денот:icon_mrgr:
za kompletno budenje samo ladna voda posto sedam vo selo a imam ziva voda koj e non stop ladna me budi i toa kako a racunaj sekoj den odam od 6 30 na rabota a spijam vo 00 00 casot

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
јас и кафето сме скарани .......................................................... изгледа засекогаш:icon_lol:

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Nescafe 3in1 , Jacobs 2in1 & Jacobs Cappucino Milka

У град се знае : макијато или експресо

Турско : ЈОК

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
Макијато или нес нематен во град, а дома турско благо со млеко :)
Еве сега го пијам првото, ајде кој е за :P

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
јас и кафево сме најдобри другари секое сабајле.. и во моментов се дружам со него. турско во голема чаша значи не филџан туку чаша со 3 лажици шекер и цигарче... милина !

Член од
18 мај 2008
Мислења
27
Поени од реакции
14
јас и кафето сме скарани .......................................................... изгледа засекогаш:icon_lol:
Ќе се смирите сонце .. набрзо ;) (ама смајливе :confused:)

Бај д веј ... нема кафе кое не го пијам ... се иде уз ... цигара

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Обожавам на сабајле кога ќе станам да се напијам турско кафе, а највеќе си сакам да биде во оние дон кафе чаши оние црвените,да биде со кајмак без шеќер.
Порано го пиев со две лажички,а сега неможам да помислам да ставам ни зрнце.

К

Кики.

Гостин
Воопшто не пијам кафе, иако поради нискиот притисок треба да го пијам, ама не можам.

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Јас кафе многуу обожавамм али инстант ..избегавам турско скоро и да не пијам.....али незнам што би правела без нес...ме расонува...освежува...ми дава енергија кога немам..:) обожавам!

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Досега во животот немам кафе лизнато. :D
И така ќе си остане.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.681
Поени од реакции
31.626
kakvo treba da e kafeto: vrelo ko baknezh na devojka.,....slatko ko spomenot na prviot sostanok........crno ko zborovite na majkai koga ke go prochita ovoa:coffee:

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Кафе обожавам и сеќавам разлика на сабајле ко че одам на факс ако пијам или ако не се напијам кафе.И ноќе пијам, секако биоритамов ми е катастрофа

Kajgana Shop

На врв Bottom