Вие и кафето

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Ретко пијам кафе и тоа само капучино.

ssseee

sangreBLANCAenMISvenas
Член од
25 јули 2008
Мислења
228
Поени од реакции
5
пијам секакво кафе, само да е со шекер

КАФЕ

Член од
9 септември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
63
никакво кафе не пијам не ми се пие...у секое време го мењам за домашна:vozbud::)

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..сакам турско...средно...оцабајле најслатко...а и коај учим..супер..хих

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Си мислев дека нема да се откажам од турското, ама другарка ми ми ме навлече на несот и тој исклучиво нематен го пијам...а за 3 во 1 да не збориме у ташна обавезно се наога

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Pijam sekakvo kafe ama pretezno tursko-najubavo mi e nz.Inace go pijam mn blago znaci so po 3-4 lazici seker inace ne.Najmalku po 2 kafinja na den...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Во последно време решив нешто да намалам со кафе, коа не можам со цигари. :) Па се пребацив од кафе на топло чоколадо, кое освен што е добро за нерви и природен афродизијак, исто така е и многу вкусно. :pipi:

Ама тоа само дома. :icon_lol: Инаку турско не сакам баш многу, ептен кога мора. Пијам ладно макијато и нес 3во1, нај по вкус ми се.

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
Кафе. Сосила го засакав, се натерав само затоа што ритуалот ми делуваше неодоливо. И сега не можам да си го замислам започнувањето на денот без тој миг на задоволство што ми го пружа. Една лажичка турско кафе, една и пол кафејав шеќер и млеко. Во мојата шоља од Кина од тенок порцелан :pipi:.

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Спомна некој кафе :vozbud::vozbud::vozbud:
Леле леле не можам денот да го замислам да не испијам бар една шоља... Или да отидам на училиште а да не испијам пред тоа... :vozbud:
Нес ми е најмногу по ќеф,цело лето ice cafe, сега 3 во 1... Ама и турско си е турско :pipi:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
ау нес топло кога врне и ке си го стаам лап топот негде за да можам да гледам низ прозор и оно врне истура ја со нес лап топ пред мене...:pos2::pos2::pos2:

Член од
26 јануари 2008
Мислења
104
Поени од реакции
3
kade bez tursko kafe, taka mi pocnuva denot. drugo kakvo i da pijam isto ko da ne sum se napila kafe. a vo megjuvreme moze i nes ama pak kje recam tursko si e tursko (grand aroma):coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom