Вие и кафето

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не сум врзан воопшто со кафето. Пијам многу ретко, најчесто кога ќе излезам со друштво во град. Дома не пијам воопшто, многу, многу ретко. Ако веќе пијам, може макијато или нескафе топло:smir:

Член од
4 јануари 2008
Мислења
18
Поени од реакции
1
Nes, tursko, filter...kakvo i da e samo kafe da e :) Najubo mi e neskafeto, razbira se, ama ne mi smetaat i ostanatite... a najslatko mi e posle jadenje...mmmmmm...:kajg:

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
и јас се сложувам со форумџикава над мојовв пост:) особено после јадење со цигара:)

Член од
31 декември 2007
Мислења
75
Поени од реакции
0
ne pijam mnogu kafe , skoro retko u posledno vreme ... porano i po 4-5 dnevno piev , glavno tursko...
Sega ako pijam si pijam makijato , ili za rasonuvanje espresso...
Nesot go zamrziv poso retko koj mi go pogaga, ili ladno ili toplo seedno mi e loso

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Кафе зависник сум. Се давам во кафе..
Турско, без шеќер.. Мојот вечен избор.. Пијам и сега кафе..
А нормално и кафе без цигара не иде.. Уживам во кафето.. Пијам сигурно над 6 во денот и тоа во шољи за чај. После јадење и насабајле ммммммм.. Тогаш највише го обожавам.. Абе мераци..

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Некои викаат две-три дневно...абе ти се свиѓа ли и ти држи ли гзот пиј колку сакаш, лично, па не ги бројам ама преку 20 сигурно се дневно, наместо вода. Најубаво ми е освен она "разбуди се кафе и иди исери се" она пред спиење убаво смирува.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
uzivam vo kafe / gorko i silno !!!
prvoto e sekako tursko - alal da im e ( ni dadoa navika ) :)
narednite 110 / zavisi ako sum na fax kapucino
ako sum izlezen na kafe nes
ama pred se so keif go pijam lezetski
pozZ

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
МА не пијам јас....ретко по некое капучино или макиато или виенско.....нешто по слабо..пошо после или вечер не спијам или срцето ке ми излезе од градите.....

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
si piam redovno kako i vo momentov sam, posto nemav drustvo ....... fakultetot mi e takov me natera da uzivam i da se predoziram od kafe + cigarce

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
уффф обавезно кафенце!Дома си пијам турско/нес,у кафич еспресо/макијато зависи колку ми се пие кафенце и колку сакам да ми биде јако!

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Пијам многу ретко кафе, а кога пијам пијам макијато или она јакобс 3 во 1 :smir: ....ме боли желудникот особено на гладно ако пијам!

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Кафеее..... една од моите најголеми љубови :icon_mrgr Го пијам без шеќер, не е битно какво е, само кафе нека е :coffee:

Пробав да апстинирам 2 недели и не одеше, фалеше уште да почнам да се тресам, претерано низок притисок, главоболки, ми се вртеше буквално на секои 15-20 мин...

Кофеинче, кофеинче...... :back:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
искрено кафе пијам само кога сум искочен во некој кафич на кафе и тоа експрес или макијато ако лупнам вака дома тешко да пијам дека не се замаран и не ми е некоја опсесија

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Какво кафе пиете?

Изјаснете се, кое е вашето омилено? My Fav. - Нескафе :)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Макијато и турско...средно накај благо:)

Kajgana Shop

На врв Bottom