Вие и кафето

aquarius

sweet child
Член од
20 октомври 2007
Мислења
170
Поени од реакции
0
Нес обавезно,и тоа по 3-4 дневно.Турско многу ретко пијам.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Пијам кафе секој ден, најчесто нес кафе, многу ретко турско. Кога останувам по цела ноќ пред компјутер знае да оди и литар нескафе.

ganesha

happines
Член од
28 декември 2007
Мислења
28
Поени од реакции
0
секој ден ми започнува со турско без шекер!!!без него подобро да не разговарам со никого!!!:uvo:

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Јас не сум навикната да пијам кафе но кога дојдат некои другарки обавезно им варам турско за да си гледаат успат за занимација и на мене :)
специјално за нив купувам, инаку дома кај мене се пие само филтер кафе, а летно време Ладно нес со сладолед ми е фаворит.Нема ден во лето, а да не испијам по 3-4 ледено нес!

сеа чат пат се напијам топло нес или турско, онака за ќеф.. повеќе сум по чајот.. зимски период во денот по 5-6 пати :)
ај на здравје нека ви е:coffee:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Јас пијам кафе само како анти-спиење средство... Така од мерак никојпат не ми текнало сам да си сварам кафе, пијам само кога треба да учам а ми се спие, или на сабајле за да ми се отворат очите... Исто така пијам во друштво кога ќе им текне на другите... :)

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Не сум љубител на кафиња :pos2: Понекогаш само топло чоколадо

Мачката

Coca Cola Addict
Член од
6 август 2007
Мислења
581
Поени од реакции
6
Порано само нескафе, сега по малку и турско. Кога ми е најслатко? 5-6 сатот поручек.

Член од
20 октомври 2007
Мислења
29
Поени од реакции
0
Прво нешто што правам секое утро е дупло кафе без шеќер.Неможам да си објаснам зошто,ама тоа ми е прво и последно во денот.Други кафиња не пијам,а тоа ми е некако потребно.:toe:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Не сум од тие што не можат да преживеат без кафе, уствари обично не пијам кафе, освен кога стварно сум ненаспана и мамурна или кога сум со друштво (посебно кога има некој да ми гледа:)). Обожавам нескафе а турското кафе го пијам многу благо.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
39
Поени од реакции
1
Нес,нес и само нес!!!Друго кафе не можам да поднесам.А пијам по 3-4 пати на ден...

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Јас и кафето..па у последно време ептен се дружиме..никад не одбивам..
турско без шекер...ах што добро ке ми дојде сега..:pipi:
Само гледам да не пијам повеќе од 3-4 кафиња дневно зашто ми штети..али се дешава некад :)
А и ладно нес сакам..само што не пијам баш по дома..

Kajgana Shop

На врв Bottom