Вечер украде фотографија од Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.736
ајде бе јак курац ако земале слика,па не е тоа толку лошо нека биде среќен тој шо ја објавил дека му ја стаиле у печат барем повеќе да ја видат,а не вие одма тужба.. уфф
Му се плукнавме ако на Кајгана и на фотографот им е задоволство да биде фотографијата објавена у Вечер.
А тоа дека повеќе ќе ја видат, мало морген.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Вечер беше кај што директорот нивни го има земено презимето од жената :icon_lol:? Што да се очекува повеќе од тоа :icon_lol:.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Голема работа ако ја украл сликата вест.Политичариве ја покрадоа цела држава наместо тоа да гледаме ние за една слика ќе се замараме цццц...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
ајде бе јак курац ако земале слика,па не е тоа толку лошо нека биде среќен тој шо ја објавил дека му ја стаиле у печат барем повеќе да ја видат,а не вие одма тужба.. уфф
А бе кај ќе ја видат кој чита вечер, е некни мајка ми од работа го донесе купил некој на грешка и оп презимето женино до неговото, па добро бе човече имаш свое јас или полжав си безрбетник :pos::pos::pos::pos::pos:?

K

kalimer0

Гостин
Според мене ве потцениле и мислеле дека нема да се крене галама околу сликата. Мислам дека заслужуваат тужба па после нема им текне да ставаат туѓи фотографии на насловна страна. Само ви треба убедлив доказ дека фотографијата била од ваш фотограф и добивате сигурно.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
И? Големото чудо. Значи до толку да се мразиме меѓу себе, ццц.... што има врска чија е фотографијата бре? и дај не бидете смешни со тужбите, за нешто што си поставил на интернет самиот .... глупости во боја. Ќе тужеле они за една слика :pos:
Ах да, како ќе докажеш дека е земена од твојот портал?
Нели ти беше тој „се ми е оригинал“, што беше ЗА Sopa и Pipa у другана тема, нели не поддржуваше пирајтерија и кршење авторски права. :cautious:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Какво тужење бе.....Латас со голи раце,ќе се пресмета....вие него ќе му тужите весник...мме.:mad:

:D

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Јас мислам дека ако убаво ве замолеле за фотографијата,верувам дека нема да имало никаков проблем.
Вака од нивна страна е крајно непрофесионално.
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 14:23 ---
Нели ти беше тој „се ми е оригинал“, што беше ЗА Sopa и Pipa у другана тема, нели не поддржуваше пирајтерија и кршење авторски права. :cautious:
Проблемот е што нема свое јас,и што не усовршил систем како ќе лаже

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Бреј која дрскост,дури и ја исекле...какви аматери!
И ќе ги замолам тие поштените кои не сакаат да се расправаат за ЕДНА фотографија...да не пишуваат ,зашто не го осетиле тоа на нивна глава.
Тенкс алот

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
кочи форумов леле мајко, па затоа неам време да ги цитирам батките што се ЗА вакви работи.
Вечер има право да ја користи сликата се додека кајгана логото стои на неа, да се знае дека е превземена, автоматското тргање на логото е нарушување на авторските права, кајгана имаат добра основа да тужат.
Мегауплад е сосема друга работа со ова, мегаплоад се тужи и се затвора поради тоа што газдите да речам стимулирале пиратерија, на нивните сервери можеш да си прикачуваш што сакаш, мегаплоад не носи никаква одговорност туку само корисникот. преиспитајте се и воочете ја разликата помеѓу пиратерија од корисниците и пиратерија на фирми. јас второто не го подржувам

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Кога ти викав јас не купувај Вечер.. Малце те истепав со него во Црниче. :pos::ROFLMAO:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ја мислам дека не требале да го исечат кајгана. И немаше да има проблем. Вака доста педерски изиграно од вечер, ко и увек.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
:pos: Абе у пичку матер,човек да се пресмее на вакви глупости
ААААААААААА НИ УКРАДОА СЛИКА, НИ УКРАДОА ТЕКСТ ОД ПЕСНА, и слични глупости.
И Најчесто се пишува за тоа ко божем којзнае колкава интелектуална сопственост е украдена,поготово од дечки кој купиле некое по асално апаратче.
И обично таквите си плачат за украдено де мотиваторче , слика и слични глупости
Епа голем КУР ништо посебно не сте,со сликите и остали слични срања.
Се крадат и многу по големи работи од една слика, цели проекти и идеи кој што вредат милиони евра али тоа не е битно битно да се плаче за некоја слика.
А уствари нити трошела кајгана пари за ова нити нешто слично,некој од администрацијата си бил на натпреварот, и си сликал.
Ајде плачковци колку крадени работи има на кајгана толку нема членови,па никому ништо.
Ти да не си сметководител на кајгана па знаеш колку пари се потрошени или само битно е да истресеш нешто од ракав без разлика дали има основа за тоа или не !?

Колку глуп народ постои да се чудиш. :tapp:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.447
:pos: Абе у пичку матер,човек да се пресмее на вакви глупости
ААААААААААА НИ УКРАДОА СЛИКА, НИ УКРАДОА ТЕКСТ ОД ПЕСНА, и слични глупости.
И Најчесто се пишува за тоа ко божем којзнае колкава интелектуална сопственост е украдена,поготово од дечки кој купиле некое по асално апаратче.
И обично таквите си плачат за украдено де мотиваторче , слика и слични глупости
Епа голем КУР ништо посебно не сте,со сликите и остали слични срања.
Се крадат и многу по големи работи од една слика, цели проекти и идеи кој што вредат милиони евра али тоа не е битно битно да се плаче за некоја слика.
А уствари нити трошела кајгана пари за ова нити нешто слично,некој од администрацијата си бил на натпреварот, и си сликал.
Ајде плачковци колку крадени работи има на кајгана толку нема членови,па никому ништо.

Вакви пациенти не заслужуваат пристап на форум. Ама без нив па, не би било интересно :)

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
И? Големото чудо. Значи до толку да се мразиме меѓу себе, ццц.... што има врска чија е фотографијата бре? и дај не бидете смешни со тужбите, за нешто што си поставил на интернет самиот .... глупости во боја. Ќе тужеле они за една слика :pos:
Ах да, како ќе докажеш дека е земена од твојот портал?
Неколку пати го прочитав ова, и не ми се верува дека стварно постои некој кој може да пише вакво нешто o_O
Може ли да седнеме некој ден да ти отворам некои закони и да ти објаснам некои работи? И ако пак не сфатиш, да земам некое твое дело и на сите да го покажувам како мое без воопшто да го спомнам твоето име?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom