Еми тогаш чим нема ништо конкретно да се преземе од ваша страна во врска со сликата, фино лепо ја ќе замолам да се заклучи темава и да оди во канта.
Зашто ? - безброј пати порано, кога биле отварани теми, како луѓе кукаат, се диват на форуми, вака ќе напраvaм, ова гледај, она...пример за запаленото знаме кога беше, инцидентот на Кале, организирање на штрајкови...теми се отвараа и само фрчеа коментари се до моментот кога ќе дојдеше некој модератор или админ и ќе напише добро и сега што ? само на форуми ќе се жалите, а утре на "протестот" нема двајца да се појават и такви слични коментари при што темите беа затварани, еми нека важи истото и за оваа тема, не гледам поента тема отворена а нема конкретен чекор од ваша страна према Вечер, едноставно беспотребни коментари.
Што е до мене јас не одобрувам тоа што Вечер го направиле, бидејќи работам слична работа на интернет и знам колку ми е криво кога некој на мој труд се "прославува", но дајте преземете нешто, нека не биде само на една обична дискусија на форумов.