Јас имам желба да ја запознаам. Тоа ме прави среќен. Темава е отворена за сечие мислење. Затоа
--- надополнето: 24 септември 2012 во 00:42 ---
И што се мачени од светците ако не ја кажат молитвата правилно, или некој не е соодветно облечен...
--- надополнето: 24 септември 2012 во 00:48 ---
Не знам, не знам... Вака како што кажуваш звучи како да се премногу коинциденции за да биде случајно. Но ако навистина има моќи, најверојатно ќе биде првата особа со вистински моќи. Сум слушал муабети од ваков вид дури и почудни и понеобјасливи неголи ова. Сите испаднале или неточни или преувеличени или објасливи. Затоа никогаш не се повикувам на раскажувања од други луѓе. Рекла казала муабети можат да донесат погрешни податоци. Не ме сфаќјај погрешно, не тврдам дека лажеш намерно. Но случаите со луѓе кои имаат моќи секогаш испаѓаат објаснати а луѓето или преваранти или веруваат во тоа што го прават али не прават ништо. Со оглед на тоа дека тврдат дека поседуваат моќи кои не се во можноста на еден човек....ситуацијата секогаш укажува на тоа дека лажат. И јас можам да направам специфични објекти да левитираат, да им кажам се за минатото и иднината на луѓе кои не ги познавам, да направам специфични стравови и болки да исчезнат, а при тоа немам натприродни моќи. Психологија и трикови.