Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.620
- Поени од реакции
- 59.444
Православните да си ги прифатат измените во календарот. Се знае зошто Божиќ се слави на 25 декември.
Па и тие го слават на 25 декември, ама не се добри со математиката изгледа.Православните да си ги прифатат измените во календарот. Се знае зошто Божиќ се слави на 25 декември.
Ќе им го честитам погрешно празникот и ќе се наполнам со пари. МуахахаххаТачи наместо Божик го честиташе Велигден
Знае он шо праи. За ова има донации од Саудијска Арабија да фрштат на сите страни.
Ми се чини дека твојата антихристијанска провокација нема да има иста тежина како онаа на председател или премиер на држава. Ама ипак пробај, они се дарежливи кон секој кој е против каурите.Ќе им го честитам погрешно празникот и ќе се наполнам со пари. Муахахахха
Евреин бил тој. Некои го знаат како Исус од Назарет, некои како Евреинот од Галилеја. Муслиманите пак, веруваат дека Иса ќе се врати кога земјата ќе биде преполна со гревови и неправди, времето кога ќе дојде "Деџал".Христос се роди.
Толку време патувала веста за раѓањето, немало брза пошта.Кај нас тек за две недели.
Толку знаеш ти (или толку ти кажале тебе).Не е точно.
Кај нас е Божиќ за Православните на 7 јануари, за Католиците на 25 декември, за атеистите веројатно нема.
У западен Непал имаат традиција која произлегува од библијски текст?ovaa tradicija proizleguva od bibliskiot tekst;
pa ete mirolubiv hristijaninu mozes da mi objasnis zosto vo hristijanstvoto veli deka zenata e necista 7 dena ako rodi masko a ako rodela zensko dve sedmici , zasto zenskoto e ponecista od maskoto,,У западен Непал имаат традиција која произлегува од библијски текст?
abe nisto ne znae on samo bombi mu frcaat vo glavataЕвреин бил тој. Некои го знаат како Исус од Назарет, некои како Евреинот од Галилеја. Муслиманите пак, веруваат дека Иса ќе се врати кога земјата ќе биде преполна со гревови и неправди, времето кога ќе дојде "Деџал".
Толку знаеш ти (или толку ти кажале тебе).
Постави го тоа на соодветно место, ќе се најде некој да ти одговори. Сигурен сум.pa ete mirolubiv hristijaninu mozes da mi objasnis zosto vo hristijanstvoto veli deka zenata e necista 7 dena ako rodi masko a ako rodela zensko dve sedmici , zasto zenskoto e ponecista od maskoto,,
Левит: 12:2 „Кажи им на Израелците: ‘Кога некоја жена ќе забремени и ќе роди машко дете, нека биде нечиста седум денови како што е нечиста во времето на својот месечен ред.12/5 Ако роди женско, нека е нечиста две седмици, како за време на својот месечен ред, и нека остане уште шеесет и шест денови, за да се очисти од својата крв. Левит
--- надополнето: 25 декември 2011 во 20:51 ---
abe nisto ne znae on samo bombi mu frcaat vo glavata
hahahahaha jas licno tebe ti go postaviv toa prasanje ,,, ali si bil vrska od religijata kamoli za nepal ke zboruval .. odii ucisija religijata , sramota e hristijanski sledbenik da ne znae zasto zenata ako rodila masko 7 dena ke bila necista a zensko pak 14, lelelelee kakVaaaaaaaa sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Постави го тоа на соодветно место, ќе се најде некој да ти одговори. Сигурен сум.
Со мене лично можеш ако сакаш да збориме за библијските традиции во западен Непал.
Ај види што вика МПЦ на кој ден е божикНе е точно.
Кај нас е Божиќ за Православните на 7 јануари, за Католиците на 25 декември, за атеистите веројатно нема.
Ах, шегаџија.Ај види што вика МПЦ на кој ден е божик
Прегледај го приврзокот 38370
или тука за појасно http://www.mpc.org.mk/Kalendar/mesec.asp?mo=1
Јас сум сериозен. Ти нешто си ги побркал деновите.Ах, шегаџија.
Кажи ми кога му се обраќам на атеист, според кој календар да реферирам?
Да. Да. Ти си супер, ја сум срање.Јас сум сериозен. Ти нешто си ги побркал деновите.
Него, каде за нова година? Спремаш прасечко?
Јас такво нешто не реков за тебе. Искрено жал ми е што немаш повисоко мислење за себе.Да. Да. Ти си супер, ја сум срање.
Прасечко, после седми.